Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz Tikakukac #283446 üzenetére

    Újonnan a nyugodtabb választás valószínűleg 300-350 környéke lenne, ha már nem te akarod szerelgetni/szereltetni.

    Azért fékről, más írt tapasztalatból mint aki ezt ajánlotta, de ha annak a gépnek más nyűgje nincs simán lehet jó. Ez lehet a tárcsafék a Thinkad Edge szint. Szerencsére városba, könnyű terepre, földi halandónak nálam elég a felnifék is.

    Ha használtat veszel, akkor szerencsére mára tele a net és a topik is nagyon sok problémára valamilyen megoldással, de ettől még simán masszív időrabló.

    Az a női trekking, amit anno '14-ben 140-150-ért vettünk nejemnek az most kb. a duplája. Mindezt úgy, hogy nem könnyű darab, a kormánnyal hosszabb távon foglalkozni kell (szeret kilazulni). Csak mivel ez főként városban és keveset volt/van használva más baja a kopókon túl nincs, pedig ennek sem túl komoly a felszereltsége és már akkor is volt felette jópár szint (itt legalább csak az első váltó TX-51 és nincs baja, s bár kényelmes dolog az agydinamós világítás az Axa Pico15-tel inkább látható volt mint látott, a 90 lux-os Velotech már rendben volt).

    Az olcsó gyerekbringát én is úgy vettem, hogy több minden élből cserés volt, csak pár éves időintervallumra (hamar kinövi) nem akartam s akkor éppen nem is nagyon tudtam drágábbat.

    A sajátom egy éve 55-ért kb egy kényelmesen guruló libakergető, de hogy egy 2007-es aluvázas bringán, hogyan tud peregni itt-ott a festék, ez is láthatott már pár dolgot. Cserébe nem dőlök a kardomba, ha egyszer a boltból kijövet nem lenne meg, bár így nem hátrány, hogy annyira nem gusztusos darab. Azért 2-3x annyit talán használtan is inkább kiadtam volna rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák