Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SteveAd

    tag

    válasz jjeahh #281068 üzenetére

    Na de te allandoan a NW-re tersz vissza, amit en pl. nem is emlitettem, kiveve annyit, hogy szerintem pont nem egy premium marka (az a MAAP, PNS, Rapha meg tarsaik).
    Viszont vegyuk az altalad kipecezett "Gore fanatizmust". (Itt jegyeznem meg, hogy ami engem zavart itt az pont az ellenkezo elojelu "Ali fanatizmus", vagyis annak a kenyszeres bizonygatasa, hogy az XYZ markas "kinai" 100% ugyanolyan jo (ha nem jobb) mint a ZYX markas "nyugati", ami cserebe dragabb es csak a sznobok hordjak. Szoval a velt markafanatizmusra ugyanolyan fanatikus reakciokent erkeznek ezek a bezzegazAlis kommentek.) Zarojel bezarva, terjunk vissza a Gore-ra. Te megnezted neten a kinalatukat, en viszont kb. 7-8 eve hasznalom a Gore Fusion teli nadragjat (sajnos mar nem gyartjak), ami elnyuhetetlen es anyag meg szabas tekinteteben is etalon. De van ugyanilyen regi Gore mezem is, ami meg csak ki sem fakult. A jelenlegi Gore kinalatban valoban sok a szamomra felesleges ("molett" testalkatra szabott fazonu, nem tul technikas) alapabb modell is, de amugy ezekkel sincs minosegi problema. A legujabb Gore darabom egy 2 eves Chase mez, az viszont nagyon megeri az arat, legalabbis ugy, hogy felaron jutottam hozza (de par hete is lattam meg ennel is kedvezobb aron 50 euro alatt a 130 euros listaar helyett). Mellesleg szinten Romaniaban volt gyartva, nem Kinaban :)

    Az altalad emlitett mindenfele Alin vasarolt bringas ruhazat/cipo szerintem akkor lesz ar-ertek aranyban realis alternativa amikor komoly szakmai tesztekben fogjak ajanlani (es ne erts felre, nem a "kilora megvett" "nyugati" szaksajtora gondolok, hanem pl. egy Hambini/Peak Torque/China Cycling szinvonalu YT csatornara is akar) es lesz tisztesseges support hattere es K&F (nem csak koppintas). Kosarlabdaban pl. az ANTA meg a Li-Ning valamennyire felzarkozott a Nike/Adidas melle, de kerekparos cipoknel meg nem latom ezt a fajta kvantumugrast. Ja, ha mar a China Cyclinget emlitettem, katt :)

    Csak mellekesen, az alapjan, hogy nem valt be 1-2 "nyugati" kozepkategorias marka nalad, de az olcsobb kinai igen, tevedes lenne altalanositanod, hogy ez markatol/modelltol fuggetlenul mind igy van. Nekem pl. a Shimano teli MW (81, 701) Gore membranos cipoi abszolut topon vannak (mellesleg az MW81 10 eve nem akar szetmenni, es ezt azert megneznem, hogy a Boodunod is tudja-e majd 10 ev mulva). Ugyanakkor a hasonlo arkategoriaju es (papiron tudasu) Specialized Defrosterbe beleizzadt a labam, fazott stb. (el is adtam par hasznalat utan). De pl. nyari Specialized cipobol a legolcsobb Comp modell is 12 ev utan lett kuka (nem akart szetesni), mig a dragabb, karbontalpu Specim hamarabb szetment.

Új hozzászólás Aktív témák