Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz RexpecT #280373 üzenetére

    Mindenkinek valahol igaza van. Aki például egy XTR féket használ és utána kipróbál egy gyengébb féket, nyilván utána egy rakás szarnak fogja találni, mert könnyen megszokja a jobbat és utána az lesz nála az alap. Ettől függetlenül szerintem az RT-64/66 már bőven az a kategória ami már normálisabb minőségű. Lehet neki azért nem vált be mert a sok fékezés miatt túlmelegedett (abba meg már könnyen megy a nyolcas). Hegyekbe ott az IceTech tárcsa (RT-76 is az) és betét vagy magasabb kategóriájú tárcsa. RT-66-ból is van több évjárat, a mostani kínai gyártású, a régi még japán volt. Ettől még nem lett rosszabb. Gondoltam rá én is, meg nézegettem a drágább tárcsákat, de minek? Tényleg eddig csak jókat olvastam és hallottam az RT60-as szériáról. Bár ha jjeahh elégedett vele, akkor szerintem sem lehet rossz. Ott náluk is van bőven szint.

    A másik elégedettsége meg valahol mérvadó, mert ha sokan különböző körülmények között elégedetten használnak valamit, akkor csak jó. Testbike felhasználók között is vegyes a felhozatal, valaki versenyzett vele, valaki túrázik. Na meg ha nem ismerjük személyesen az adott terméket, akkor csak másik emberek valós tapasztalata, ami alapján lehet mérlegelni, hogy megéri-e megvenni. Ott mondjuk hülyének néznek minket itt a PH fórumon, hogy minek mindenkinek legalább RT-64. :D

    Inkább az az objektív, hogy mindenki a felhasználói szokásaihoz vegyen féket. Valószínűleg nem fog a hegyekben Zoliwrcnek az beválni, ami az Alföldön bőven túlméretezve nekem meg igen.

Új hozzászólás Aktív témák