- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #280218 üzenetére
Itt pontosan leírja úgy a működési elvet mint a kenés és főleg az utána tisztítás menetét. Igaz ketten csinálják és egyedül macerásabb, de nem lehetetlen. Ugyanakkor a végén megemlíti azt is (amiért én az estek 80%-ban a lazít-rámarkol-rögzít megoldást találom a legcélszerűbbnek ), hogy értelmetlen elvárás a munkahengerek teljesen azonos mozgása így sokkal inkább célszerű a féktestet állítani rá a tárcsára, vagyis extrém eseteket leszámítva mikor egyik munkahenger annyira xarul működik, hogy kábé már a féktest is beleérne a tárcsába ha rámozdítanád, egyáltalán nem muszáj a tárcsának pontosan a féktest tárcsarésének közepén futni. Én rendszeresen azt tapasztaltam, hogy közvetlenül a nagy tisztítás-kenés után talán egyforma a rés, de az idő nagy részében egyik betét és/vagy munkahenger közelebb van a tárcsához és/vagy jobban ki van mozdulva helyéről mint a másik és az úgy működik jól, vagyis akkor harap tökéletesen és akkor nem ér bele az "üzemszerű" gyakran extrém féloldalas váz és kerékterhelés alatt sem.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mozilla Firefox
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest