Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    Alakulnak az árak: [link]. Ennek a Bullsnak a női változatát (Night Falcon) vettem 2018-ban 772 Euróért, de 105 helyett Tiagrával. Most gyakorlatilag ugyanannyiba kerül. Ok, gyorszár, felnifék, de kezdő országútinak, ha korlátosak az anyagi lehetősegek, ez így akkor is kiváló. Szépnek mondjuk nem mondanám (az már 6 éve sem volt, azért vettem a női verziót).

    A Zéé: Nekem. an ilyen dekas táskám, ha nem kerülne többe a posta, mint amennyit ér, elküldeném ingyen. A dolgát teszi, de nem egy minőségi cucc. Ennyiért ki lehet fogni Vaudét, vagy Lezyne-t, mindkettő egy másik liga… Jó, a lezyne akkor volt igazán jó vétel, amikor az Alzán elárazták 9990 helyett 999-re, és hónapokig nem vették észre… :B

    Amúgy nekem egs ilyen meretű lezyne-ben van egy belső, egy csomag zsepi, egy kis rongy, gumileszedő, multitool, szelep adapter (benzinkúti kompresszorhoz), meg némi apró. Minipumpát vagy mezzsebben viszek, vagy a palacktartó alá csavarozott tartóban (utóbbi kevésbé aero, viszont nem nyom, ha hanyattfekszem). Pumpából szintén lezyne-t nézz, alig drágább, mint a decás, olyanom is volt. Ja, és célszerű lecsavargató tömlőset venni, ha nem akarod eltörni a szelepet.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák