Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz Zoliwrc #275679 üzenetére

    Most biztos, nyári erőnléttel nem tűnt teljesíthetetlennek, könnyű terep és nem annyira meredek. 9.9km/h tempót mentem úgy, hogy meg kellett álljak egy kisebb kidőlt fát arrébb rakni, a KOM meg 15.1 km/h, ami elég kemény, de fosnyélen talán meg lehet dönteni :D .

    Ha már erről van szó.

    A vértesben két élvezhető emelkedőbe futottam bele, egyiknek sem volt szegmense, mindkettőnek csináltam, ajánlom Zolkow figyelmébe: [link] [link] :D . Így utólag belegondolva amúgy szerintem ott is nagyon élveztem volna a terepezést, ha három dolog nem rontotta volna le az élményt:

    1. valamilyen lövész verseny volt, ezért már az első letérő le volt zárva és onnantól kezdve végig azon pánikoltam, hogy vajon visszajutok-e a szállásra, mert random le voltak zárva az erdőben is az utak. Lelövetni meg nem szerettem volna magam :U. Gondolom ilyen volt a szerencsém, következő alkalommal szabadon tekereghetek majd bármerre. Vagy minden évben megszervezik?

    2. a térkép szerint rengeteg földút van az erdőben, de ennek egy része nem járható, mert óriási területek be vannak kerítve drótkerítéssel csak úgy. Ez máig idegesít, mert a térképen nem mutatja az elkerített területeket és ha idén, vagy valamikor még kijutnék oda, fogalmam sincs, hogyan kéne útvonalat terveznem úgy, hogy kikerüljem a lezárt részeket :F . Esküszöm, ha ott laknék, feltérképezném ezeket a járhatatlan helyeket és felraknám az openstreetmapra, aztán pár héten belül már a strava, komoot, meg az összes OSM alapú térkép mutatná... hogy ezt miért nem csinálta meg eddig senki, az nekem magas. Ennyire kevés lenne a montis arrafelé, ezért nincs igény rá? Zolkow fotóin is láttam ilyen kerítéseket. Van erre valamilyen megoldás?

    3. az erdő közepén, a vadonban is vannak olyan részek, ahol le van aszfaltozva. Persze ha jobban ismered a helyeket, valszeg (remélem) ki lehet kerülni terepen a nagy részét. Ha idén is kijutok, erre figyelni fogok útvonaltervezésnél.

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák