Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz 6030D #274877 üzenetére

    Mentem egy próbakört, a hang továbbra is megvan, viszont kevésbé erősen. A tárolóban kb 20 fok van, a mélygarázsból feltekertem jó alacsony pedálfordulattal izomból, kiállva, de semmi. Aztán még 1 percig semmi, utána meg elkezdett előjönni. Kint 6-7 fok van, de mentem már mínuszban is, akkor sem jött elő.

    Hazaérve már a garázsban is tudtam reprodukálni a hangot: jó nagy áttétellel izomból beletekerve ropog egy rövidet, amíg a legnagyobb terhelést kapja. Csak azt nem értem, hogy ha a falnak tolom a bringát, és úgy állok a hajtókarra, akkor akár ugrálhatnék is rajta, semmi hangja nincs.

    Akkor most a középcsapággyal lehet a baj, vagy tekeredik a váz a nagy terhelés miatt, és az? Csúszni biztos nem csúszik a monoblokk (meg amúgy is csavaros), mert akkor a falnak tolva a bringát is lenne nyikorgás. Viszont az az érdekes, hogy a hang akkor is megvan, amikor csak gurulok, de nem is tekerek, ez meg éppen annak mond ellent, hogy a csapággyal lenne a gond.

    Na, további ötletek? :D

    #274878 Hasaggymeg: most sokkal nagyobb terhelést kapott a bringa, mint szokott, én ülve tekerős vagyok. Viszont funkcionálisan működik. Szóval ja, egyelőre használom így, aztán majd kiderül. Mondjuk semmi kedvem pénzt költeni a bringára, ha úgyis eladom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák