Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vrsptr

    aktív tag

    válasz balint82 #272824 üzenetére

    Én is vásároltam Kalobike egy Kellys-t még pár hete kiszállítással + egy futóbicót "személyes átvétellel" de megbeszélve hogy egybe kiszállítják (így mondták hogy rendeljem és nem számol fel + szállítási díjat). A Kellysre nem kaptam meg e-mail jótállási jegyet. Ez szerintetek normális?

    Ezt a választ kaptam:
    A futókerékpárt személyes átvétellel kérted, amihez automatikusan jár az üzembehelyezés. A másik kerékpár esetében futárral történő kiszállítást kértél, viszont üzembehelyezést nem, ezért ez a kerékpár nem került üzembehelyezésre, így az ebből adódó problémákra nem is tudunk garanciát vállalni.

    A valóságban a Kellys össze volt rakva, a futóbicikli meg bontatlan dobozban. A kerékpárokkal nincs gond, max annyi hogy egy ultra gagyi pedállal volt és a nyereg is KLS, nem Selle Royal. Válasz: A kerékpár a gyártó által küldött állapotban került kiszállításra, ők egyébként fenntarthatják maguknak a jogot a specifikáció módosítására, minden előzetes értesítés nélkül.

    Oldalukon is kint van:
    Kerékpár vásárlásánál az üzembe helyezés a Garancia feltétele. Amennyiben nem kérik az üzembehelyezést a kerékpárt dobozban, a gyártó által összerakott állapotban küldjük.

    Különben én se terveztem oda vinni szervizre.

    Tudtommal nem számolják fel boltot, ez a szezon végi kiárusítás lesz. Ismerős személyesen járt ott és akkor mondták hogy jön szállítmány (~90 db).

    [ Szerkesztve ]

    A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.

Új hozzászólás Aktív témák