Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Fall-N #272631 üzenetére

    G2-őt használtam két bringán BB7-el és sima Juicyval, akkor még agresszíven. 26" 180/160, Alpokban, Börzsönyben sehol nem színeztem meg. Medvés körön leheletnyit, de végére nem maradt szín. Nem cincogott, bírta sokáig a fémes betéteket is.
    27,5" 180/180, RT64 laza kör a Gerecsében, nem bordás shimano betéttel: [link]
    Bordás betéttel kicsi jobb lett.
    Freeza tárcsákkal javult. Hátra is kellett a bordás betét, mert 1-2 percig cincogott simával. Aztán a félfémes Jagwire-el már jobb a helyzet.
    Szóval soktízezer Ft elköltése után XTR tárcsával is hasonló szintű betéttel már közepes tud lenni, már alig vándorol a fogáspont és nem sokat cincog nagy lejtő után.

    Miért? Mert a shimano szerint vicces kisebb felületű betétet és tárcsát használni, pár grammal könnyebb így! Melegszik? Vaaan bordás betét. Így is melegszik? Icetech tárcsa is van! Már csak hullámos kicsi lesz ha meleg? Icetech Freeza is van!

    Igen, szívesen visszaváltanék alap Avidra. És ha tudom az elején hogy ilyen lesz upgradek után is, megy az egész fék az apróra az elején. :(
    Ismerősöknék amit láttam G3 szintén rendbe tette a dolgát. Hát, ezért nem sajnálom rá a pénzt.

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák