Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz chubby2o6 #272134 üzenetére

    Ez a Cube elvileg forgatható, vagy legalábbis remélem, hogy egy adott pozícióban rögzíthető. A tenyértámasz nekem igazából bejön, volt amikor azt hittem, hogy attól zsibbad a csuklóm, de szerintem a kesztyű volt, nyár eleje óta nincs zsibbadás. A váll meg biztos nem attól van.

    A "nem menőséget" megértem, de az akkor se érdekelt, amikor melegítőgatyában és pamut pólóban bringáztam, és amúgy is egy olcsó platform pedállal nyomom, egy régi félcipőben, vannak prizmák is a bringámon, és van sárvédőm is, pedig mindenki olyan büszkén nyomja a sárcsíkkal a hátán, hát én nem. Kitámasztó mondjuk eddig még soha nem kellett, nincs is, de ha egyszer ebből városi rohangálós bringa lesz, egy csomagtartót venni fogok rá szerintem.

    #272138 ReFleXx: majd kiderül, milyen akciók lesznek, én több dolgot is akartam, de a MucOff-nak van külön (és jobb) akciója, a nyomatékkulcs a Rose-nál olcsóbb (és szerintem jobb), más meg nagyon nincs, ami kellene. De az összeállásos ötlet jó, biztos lesz a topikban más is, aki rendelne. Csak aztán nehogy az legyen, hogy a hulladékokat leárazzák. Amúgy egy ingyen szállítás + mindenre -10% már nem lenne rossz.

Új hozzászólás Aktív témák