Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NoNick

    tag

    válasz lsebestyen #271331 üzenetére

    lsebestyen: Valóban, ez kb. 56-os, ez volt polcon 20 éve a Kálvin téri boltban.

    szimpláncsak: Nem emlékszem pontosan, de amikor a hitvány gyári rugós csövet kicseréltem, akkor egy elég hosszú, 500-600 mm körüli került bele. Nyilván ez az elején nem okozott gondot, kb egy éve tekerek így kiemelt nyereggel, és látszik az eredmény.

    f4lcon: Ez okoz fejtörést nekem is, hogy hiába javíttatom meg, ugyanilyen lesz egy idő múlva. A bringázási szokásaimon (90%-ban Bp-en belül járok vele munkába, padka, gödör, rossz bicikliút stb. gyakran előfordul) nem kívánok változtatni.

    parandroid: Kb. 160-200E Ft most egy ilyen felszereltségű bicaj manapság. Annyi a különbség, hogy nem 7-es, hanem 8-as hajtás van rajtuk, és A-head-es a stucni. Ezen a bringán ami hajtással vagy fékezéssel kapcsolatos, mindent újra cseréltem az idén. Ezeket, még akkor sem, ha alsó polcos cuccok nem szeretném kidobni.

    Köszi mindeninek :R , javítgatást elvettem, és átfogalmazom a kérdést:
    Vajon kibírja alattam egy nagyobb, megfizethető árú bicaj, vagy azonnal menjek a 300-400E Ft-os kategória (használtan kb. 250E) körül körülnézelődni? Erősebb a váz is, vagy csak jobb a felszereltség? Nincsenek nagy igényeim, kényelmesen szeretek tekerni, ha egy-egy nyári túrára elvisz 20-as átlaggal mondjuk Szobig meg vissza, az nekem már elég.

Új hozzászólás Aktív témák