Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz Tin #271096 üzenetére

    CF6 van 10s tiagrával, mi szintünkön az bőven elég, és 'csak' 1999 eur, ellenben már teljes karbon váz, és csak 1500g a teljes kerékszett. Én lehet inkább arra lőnék, ha mindenképpen canyon. Vagy ha kell a 105, akkor már meggondolnám a di2-t. Kár, hogy nem opció a CF-hez. :F Sram Etap van 3,2k eur-ért, de az is a nehezebb (1750g) kerékszettel. LOL.

    Vegyetek inkább orbeát. ;]

    Amúgy ugyanaz a dilemma még mindig, mint amikor én vettem: ~2k eur az alap karbon bicaj (105 + tárcsával), ha jobb váltás kell, az +500 (nálam még csak az ultegra volt az opció), ha elektromos váltás, akkor +1k (akkor még ultegra di2), + kb még 500-1k a jobb kerékszett. Én akkor meg tudtam állni, és az alapot vettem, azóta is hol örülök neki, hol kicsit bánom.

    De amúgy őszintén: én sokallom kicsit az árakat, különösen a jobb felszereltségek tekintetében. Pofátlan árakat kérnek a jobb komponensekért, miközben egy karbon vázat egy amúgy teljesen használható felszereltséggel már egészen elfogadható áron utánad dobnak (mint a CF6 pl).

    Nem mellesleg az a gyanúm, hogy a canyon magyar címre már magyar áfával számol, azért az ezeknél az áraknál már nem elhanyagolható különbség.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák