Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Nagy a baj srácok, kib@sztam magammal nem kicsit, és nem nagyon találom a vissza utat.
    Keveset használtam idén az xc bringát, és talán ezért, vagy csak nem elég minőségi tejet öntöttem bele, mikor március április környékén cseréltem a hátsó gumit, a lényeg hogy elkezdett leereszteni a falon lógva is, ezért gondoltam feltöltöm.

    Vettem nagy 100ml es fecskendőt, de sem azzal sem normális 20-al nem tudok lötyit tolni a szelepen keresztül, mert a kis darabkák miatt eldugul, és csak spriccel, vissza, folyik mindenen. (ezzel már szenvedtem 2x régebben)

    Ezért gondoltam lebontom egy részen a gumit, nem veszem le a felniről csak beljebb nyomtam a perem szélétől hogy beférjek alá a fecskendővel, és toljak egy kis lötyit.
    Ez megvolt, de teljesen lejött 1 oldalon a perem széléről, és most semmiképp nem tudom visszaerőltetni hogy felfújjam.
    3 napja várom hogy történjen valami, hátha kicsit szilárdul valami, és sikerülne felpumpálnom, voltam benzinkúton is hátha segít a kompresszor de nem.
    Mi a fenét kell ilyenkor csinálni? Eddig csak új TL gumit raktam fel, és azt simán rárobbantottam a padló pumpámmal.
    Egy haver mondta hogy szedjem le a gumit, takarítsam meg az egészet, és rakjam újra össze, mert akkor állítólag jó lesz, de nem értem miért lenne jobb, most legalább az egyik oldala fent van a peremen.

    Hihetetlen hogy így megszivattam magam, holnap kellene a bringa kölcsön valakinek, és még csak annyira sem tudom összerakni hogy olyan legyen mint volt (pár óra alatt leereszt)
    Remélem kapok választ, mit rontottam el először, legközelebb hogy kellene tejjel feltölteni, de főleg arra most mi a fenét csináljak. A wolfpack race gumi amúgy jó, nincs vele gondom, sosem volt defektem (elöl több mint 1 éve van már), olcsó sem volt, lehet mégis az lenne a hibás :O

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák