Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz jjeahh #258689 üzenetére

    Gondolom azért, mert ez olcsó. A benne lévő SOC is vagy 10 éves technológia, elég bevett szokás, hogy a céleszközökbe a szükséges minimumot rakják. Mondom, nem próbáltam más komputert, de ha igaz, amiket írnak, akkor a többség ennél még olcsóbb kijelzővel meg hardverrel rendelkezik. De nyilván ezen az Android (ráadásul a 8-as verzió, ami 2017-ben jött ki) is rendesen beleharap a teljesítménybe és az akkuba, cserébe azért, hogy a rá való fejlesztés könnyebb lehessen.

    Csak tudod fura látni az eszközt, ami a régi Galaxy S7 telefonom (ami 2016-ban jött ki) oda-vissza lever, hogy ez most az egyik "csúcs" bike computer. Oké, annak az akkuja azon a teljesítményen és főleg ekkora méretben nem bírna 8 órát, csak hát ez jól mutatja, hogy a bike computerek hol tartanak mondjuk egy mobiltelefonhoz képest. De nem azt mondom, hogy ebbe ennél több tudás kell, mert nem igazán.

    Amikor megjött és kibontottam, direkt nem léptem fel vele wifire, hogy megnézzem, milyen szoftver van rajta, és gyárilag a 2022 februári firmware volt fent. Frissítettem a legújabbra (pár hetes), és ég és föld a megjelenés és funkcionalitás, szóval azért ezt a kütyüt nagyon nem hanyagolta el a gyártó, és baromira nem sajnálták a folyamatos fejlesztést, amit mondjuk egy nagyobb gyártó általában megtart az új modellre.

Új hozzászólás Aktív témák