Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz .LnB #256429 üzenetére

    Szerintem ez alkati kérdés, és amúgy ezt a pulzusos dolgot félreértetted. Ha nem lenne internet, akkor valószínűleg széttekertem volna a térdeimet, mert én is az a "toljuk" típus vagyok. Az elején annyi célom volt, hogy kiderítsem, hogy akarom-e ezt csinálni hosszabb távon. Amikor az pipa volt, nekiszaladtam én is az emelkedős köröknek, de nagyon hamar kifulladtam tőle, és éreztem, hogy ezt így el fogom unni. Utána váltottam a síkra (oda-vissza) azért, hogy felépüljön valami alap. Ez most már alakul, és mint tegnap írtam, nyaralás után jönnek az emelkedők majd megint, mert most már bírni fogom.

    Ez az oda-vissza sokatoknál zavaró pont (igaz fulton? :D), de azért a nulláról elindulásnál tényleg azt kellett eldöntenem, hogyan motiváljam magam. Próbáltam elmenni hosszabb utakra, de ott meg folyton fékezgetni kell meg babakocsis anyukákat kerülgetni, másik irányba meg hegyet mászni, amihez nem volt meg az erőnlétem. Egy síkos hosszabb útvonalat tudok itt a környéken, de ott reggeltől estig dugóban állnak az autók. Itt meg lehet menni, és felépíteni magam annyira, hogy utána máshol is tudjak.

    Ha lenne valahol a környéken sík körpálya, simán azon mennék egy ideig, amíg nincs meg az alap. Neked valószínűleg ugyanez volt az elején, csak tudtál olyan helyeken menni, ahol nem nyíródtál ki addig, amíg átlendültél a "nem bírok" problémán. Aztán fokozatosan épült fel a többi. Na, nekem ez az oda-vissza az átlendüléses-alapépítős rész.

Új hozzászólás Aktív témák