Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz Hasaggymeg #251640 üzenetére

    akkor én még mugli vagyok bőven mert nem szoktam le róla :DDD
    6x volt meg eddig az egynapos, az első 3 haverokkal, aztán kicsit mire kezdtük megunni feleségem kattant rá és vele volt a legutóbbi 3,aztán most ő szeretné idén is :)
    úgyhogy most ebbe már ő a húzóerő, én meg megyek utána ne unatkozzon :))
    változatos azért mondhatni, meg szép,stb, aki szereti a Balatont anak nem kel bemutatni:)
    nem is a megtétele igazából a "nehéz" hanem lendületbe maradni (hogy ne essen le az átlag :DDD ) kerülgetni a kerékpárúton bámészkodó gyalogosokat, tologatni a kerékpárt néhány helyen,stb ezek mind idő energia(nekem ha lendületbe vagyok akár órákig sokkal fárasztóbb megállni lassítani mint tartani a sebességet aztán nézni bambán előre), sok szakaszon elég nehéz rendesen haladni amit nehezít az északi parton lévő sok szakasz rossz minősége, és a kút hiány, az útvonalon komolyan mintha szándékosan nem lenne kút? nagyon kevés helyet tudok ahol van az útvonalon (Balatonfenyvesen, Badacsonyban, meg egy két helyen, ja füreden a sétány mellett is de az nagyon rossz ízű víz, mi émelyegtünk tőle,dehát kinek mi..,legalább ott a hal látogató központ mellett van egy kulturált fizetős wc,ez is valami) több parkba is bementünk már egyik évben vizet keresni de csak néztek ránk bambán a helyi anyukák hogy itt olyat még nem láttak,és kérdeztem hogy nincs valamiféle összefogás hogy legyenek? hát ezzel nem foglalkoztak eddig..(nálunk ez visszatérő téma,de pesten is a legtöbb parkban ott az ivókút vagy vízvételi lehetőség.. dehát hol mik az igények)

    dobogókő 3x? no ez valamiféle trend kihivás mostanság? valahogy erről még sehol sem olvastam vagy láttam volna de jól hangzik! hát minden elismerésem, ez így már nagyon hosszú mászásnak számít, és ugye lehet hogy egy kisebb dombon felmegy az ember keményen 34 es tányérral 21 -24-es fogaskerékkel, vagy mondjuk felmegy úgy hogy közbe 5x megáll, de ha nem akarsz megállni(már mér állnál meg úgy nem lesz pr) akkor ilyen távon a mászás bizony jóval nehezebb, 2-3 al hátul le kell váltani jobban mint egyébként hogy bírd:) mászásnál hiába nem magas a pulzus és van pedálfordulat akkor is nehezebb tartani az intenzitást,ezt mondjuk nem értem miért,talán megszokás vagy más jellegű az izmokra nehezedő terhelés(talán itt egy pedálkor egész fordulata alatt erőkifejtés van mig síikon nem)

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák