Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rolkaDb

    aktív tag

    Sziasztok, segitséget szeretnék kérni, mert elkezdett idegesiteni a dolog, 2 hét alatt ez a 3. hátsó lassú defektem és szeretnék megoldást találni a problémára, hátha tudtok valamit tanácsolni! Adott ez a kerékpár, gyári külső van rajta, mivel nem régen vásároltam, cirka 500km lehet benne. Namár most kicsérték erre a hátsó belsőt, majd én is másodjára.
    Javasoltak a decathlonban, valami ehhez hasonló önjavitó belsőt, amiből nem is tudom, nem találtam most megegyező méretet.
    Miket tehetek? Cseréljem le a külsőt valami általatok javasoltra, vagy jobb minőségű belsőre, esetleg mindkettő? Ha valamelyik igen, mik jöhetnek szóba? Nem zárkozol el a rendeléstől sem természetesen, helyileg debreceni vagyok, igy pesti boltokat nem tudok körbejárni, csak rendelni vagy külföldről, ha éppen ott elérhetőek ilyesmik.
    Illetve, ha már rendelés milyen lánckenőt ajánlanátok? Nem szeretném a konyhában fözöcskézni a láncot, valami egyszerűbb megoldással kibékülök, ami a viaszos megoldástól koszosabb lenne, régebben láttam, hogy valaki linkelt valami ajánlott terméket emagról talán, de nem találtam sajnos meg.

    **Az még lemaradt, hogy a környéken most épitik ki a kerékpáros utat, igy sok esetben elég koszos a terep vagy éppen az út széle, gondolom ez nagyban hozzájárul a problémám kialakulásához.

    Előre is köszönöm a válaszokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák