Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz jjeahh #220702 üzenetére

    Persze. Nekem is így szépen alakult ki mire van szükség. Pl a lakat - sokszor előfordult hogy jól jött volna, de nem igazán találtam olyat amit vinnék magammal, vagy suly vagy "hova rakjam" akárhova nem akartam. Így rátaláltam erre : Abus 6055 mini. (csak jobb mint egy sodrony) és 450gramm az egész. A legkisebb 600 ast vettem tökéletes. Ez az egész cucc elfér az ülés alatt a kis tatyóban. (még egy kutyák elleni spry-t be fogok tenni sztem) sose tudni.

    ---
    Vettem a Decathlon ból 2 kis rövid nadrágot (fitness-es) (polieszter cucc - belső nélküli, az csak plussz gyürődési faktor). Nagyon jók. + átmeneti idős mezt - nadrágot (futós).
    Castelli vel kapcsolatban, nem zavaró hogy rászükül a combotokra a gatyó? melegben.
    Még mindig képlékeny hogy beruházzak e egy ilyen naciba - igazság szerint amiket tekerek ez a 50-60-70 km nem fáj a hátsóm, vége felé mocorgok némileg (leginkább me vizes lesz az érintkezési pontnál és kikezdi a bőrt, de semmi extra) nem olcsó. A decathlonos az nagyon nem tetszett.
    ----
    nekem ezzel a két csavaros BBB nyeregcsővel, hiába húzom meg 8.5Nm el a csavart, csúszik el az ülés hátrafele, jóforán minden nagyobb tekeres után - pedig direkt ki is állok kicsit a nyeregből ha nagy huppanó jön. (többel meg nem nagyon merem, mert az előírt 8 Nm.) :F ezt leszámítva komfortosabb lett az ülés rugózása ezzel az egyenes nyakkal.
    -----
    akik országútiznak, hogy szerettek tekerni egyedül vagy társaságban. Most van egy közeli barátom(lány) nagyon jönni akar velem tekerni, de ő jóformán életében nem terkert még, alap bicikli külső is..1 sebességes :D + hozni akarja a kutyáját is - ami...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák