Hirdetés

Hirdetés

  • 5G-s vonalon is várható belépő Tecno

    ma A csak picit több, mint 100 eurós Pop 9 5G holnap Indiában nyit.

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • A gépház modding sötét oldala. (rewrited)

    lo RGB? Világítós ventik? LCD kijelző a gépházban?Biztos láttál már ilyet és lehet, hogy használod is de utána néztél,...

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    sziasztok

    bele szeretnék vágni a kerékpározás világába, és szeretnék egy kis segítséget kérni

    Pécs mellett élek, így az ott lévő bringaboltokat célzom meg, elsősorban a használt bicajokat vadászva nagyon-nagyon max 100k-s kerettel, de ez inkább 50-60e lesz (akkor nagyon max a 100k, ha olyant mutatnak ami annyiért nagyon bb).

    Kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, mit érdemes néznem -hogy esetlegesen még a bringa boltos ne lássa meg bennem a pucoltrigót :D és így sózzon rám akármit.

    Mtbre gondoltam, mivel itt (Magyarszéken) van kerékpárút, és annyira földutazni nem szeretnék, szóval egy sima elsőtelós (régebben már megoktattak, hogy ennyi pénzért max olyanra vágyhatok) v-fékes aluvázas bicajra gondolnék.

    Semmi extra.... de persze nem lenne rossz (majd egyszer valamikor) olyan alkatrészeket hozzádobni, mint pl egy közép-alsó katos igazán jó első teló (30k láttam használtan azt hiszem, most meg nem mondom ja tora első teleszkopról azt olvastam, hogy kezdésnek egész jó).

    Szóval mire figyeljek? tudom, hogy vannak un. "szettek" amikkel elvileg szerelik a bicajokat, de gondolom ez sem szentírás, hogy ez az amaz nem lett kicserélve azon a bicajon

    másik kérdés: egy kerékpárüzletben ilyesmire "szoktak" "kötelesek" garanciát vállalni, mint pl. a csapágyazás? hogy teszem azt irreleváns idő előtt ne dobja be a törölközőt?

    bocsi, ha hosszú lett, csak szeretném jól körbejárni a dolgokat

    ui.: nézegettem apródon is, itt helyben -Baranya megye- 1-2 elég korrekt bicajt találtam, esetleg belinkelhetem ide véleményezésre?

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák