Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bardi

    aktív tag

    válasz MPowerPH #211862 üzenetére

    Ne már, egy gumicsere 5 km/h különbséget hozna átlagban? Montis sebességeknél ez rengeteg, 25% gyorsulás. Nem te írtad még, hogy kovid után, legyengülve mentél? Csak és kizárólag gumicsere ennyit nem hozhat szerintem, legalábbis nekem nagyon fura lenne saját tapasztalat alapján. Ekkora különbség nekem adott útvonalon akkor sincs, ha nyáron megyek szárazon, vagy télen, és a hó visszafog mindenhol, pedig akkor elég érezhető a különbség gördülési ellenállásban.

    Hátra amúgy tervezem, hogy felrakom próbából a bontrager xr2-es gumit, azzal vettem még a bringát. Elég picit a mintája, kíváncsi vagyok, csak előtte szeretnék egy referenciát menni, hogy legyen mihez hasonlítani, meg hasonló körülmények között kéne összehozni ezt a tesztet. Elöl fenthagyom az assegait, azt nem akarom lecserélni, lehet pár kanyarban meg fog majd lepni a segge majd :D
    Amikor megvettem a bringát, pár hónapig ezekkel a gumikkal használtam elöl hátul, és a minion dhr2/dhf-re váltás közel sem lassított ennyit nekem, igaz ezek a legpuruttyább komponensű gumik, nem a tapadósak.

    '92 Honda VFR 750

Új hozzászólás Aktív témák