Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cenzor

    tag

    Sziasztok!

    MTB vásárlás előtt állok, hobbi szinten, alkalomszerűen használnám.
    Az alábbi típusokkal szemezgetek:
    Decathlon Rockrider XC 100 - 369.990 Ft decathlon.hu
    Decathlon Rockrider XC 500 - 519.990 Ft decathlon.hu
    Giant XTC SLR 29" 2 2021 - 414.900 Ft speedbike.hu
    Cube Reaction Pro grey´n´orange ~1460 EUR (~530.000 Ft) bike-discount.de

    Szívem szerint a legolcsóbbat venném, mert már az is elég drága :) de az elmúlt időszak drágulásai lassan teljesen érzéketlenné tettek az árakkal kapcsolatban. A Decathlonos bringák pl. tegnap még 50.000 Ft-tal olcsóbbak voltak, úgyhogy most a legrosszabbkor akarom megvenni őket.

    Általában törekszem minden vásárlásomnál a legjobb ár/érték arány elérésére, ezeket képviselnék a Decathlonos biciklik. Most viszont elpattant bennem valami, és csak azért kacsintgatok a Giant és Cube irányába, mert szemre nekem sokkal jobban tetszenek. Funkció tekintetében mind sokkal többet tud, mint amire nekem bármikor szükségem lesz.
    Szóval csak annyiban szeretnék segítséget kérni, hogy van-e ezek közül számotokra olyan, ami egyértelműen NEM ajánlott valami miatt?
    Illetve annyi lenne még, hogy a 189 cm-es magassághoz, 91cm-es átlépő magassághoz a Cube-nál a 20-as vagy a 22-es méret lehet a megfelelő? A többi gyártónál az XL-es méretet kézenfekvőnek gondoltam, itt viszont nem olyan egyértelmű. A kezeim viszonylag hosszúak (194 cm fesztáv), ha ez esetleg számít valamit.

    Köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák