- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz Hasaggymeg #205294 üzenetére
Vannak rajta szellőző lyukak, két hónalj alatt és a háton is kettő. De mondom a nyári sapkám is vizes mindig ahogy a hajam is, mintha hajat mostam volna és csak megtöröltem.
Ja segg fájás. Nekem a gerinc végződés fájt folyamatosan, de annyira, hogy már ülni se tudtam puffon se. Aztán valamiért hátrébb forgattam a kormányt a jelölés középállásáig és elmúlt a fájdalom.
Azóta tekertem már le az első 💯-am. -
addikt
válasz Hasaggymeg #205300 üzenetére
Ezen egyáltalán nem lepődöm meg, én nem nagyon tekerek kiállva a nyeregből, de itt nem 1x volt olyan, hogy inkább kicsit állva tekertem, mert kezdtem úgy érezni magamat, mint egy fakír aki nem kívánja a szöges ágyat.
jjeahh: tervbe van véve az is, mert csak ez az egy decás zselés nadrágom van. Esetleg ajánlott márka ami bevált?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
arcitec
addikt
válasz Hasaggymeg #205292 üzenetére
Elhinném ezt neked, de több féle gyártótól lehet nyerget próbálni. Azon túl meg mutass még olyan boltot, ahol lehet ingyé nyerget próbálni.
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
jjeahh
nagyúr
válasz xy.zsolt #205301 üzenetére
Hol kell megnézni, mire kattintottál? Románia közepén is lesz valami? Pont holnapra terveztem tekerést
#205304Tyler Durden: nekem eddig csak egy Endura vált be és a Decathlonosból a kék betétes, de utóbbi nyáron túl meleg.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-=RelakS=-
veterán
válasz jjeahh #205308 üzenetére
Jobb oldalon találsz egy "More Layers" részt, ott kikeresed az SO2-t. Nem bekapcsolod, hanem rákattintasz.
Ezután balra lent van egy hosszú sáv, azzal utazhatsz az időben, ha a megfelelő részére kattintasz.Nem tudom, hogy pontosan merre vagy, de szerda dél körül éri el Romániát, és péntek dél körül hagyja el a felhő utolsó sűrűbb része
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
jjeahh
nagyúr
válasz -=RelakS=- #205309 üzenetére
Jessz, köszi, elvileg itt csak csütörtökön lesz gond, Csíkszereda környékére később ér el. Amúgy ilyenkor csak sportolni nem jó, vagy egyáltalán kimozdulni sem? Muszáj lesz kimenjek fotózni csütörtökön is, meló...
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
addikt
-
Alg
veterán
-
Sleek
senior tag
Szerettem volna venni cx vagy gravel esetleg fitness bringát. Szinte az összes boltot végig kérdeztem ismét . Átlag méretben szinte sehol semmi. Van a nagyon kis vázméret, vagy van a óriásoknak való. Tényleg úgy leszünk vele mint anno fater , a Merkur telepen ,hogy várt a Zsigulira 2-3 évet azt lett olyan felszerelés meg szín amit küldtek.
De nem csak a bringáknál van gáz ilyen téren. Lassan egy hónapja áll a rakodó gép mert egyszerűen nem kapunk a Bosch tól Ad Bleu optikai szenzort. Nem tudom itt mi lesz még. Bocsi a félig offért.<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
6030D
Ármester
válasz Sleek #205316 üzenetére
Mire megkapjátok már nyál se lesz bele. [link] (lifehack az autós topikban...)
Mindenhol ez van most, van olyan autó, amire már most 24-26 hó a várakozási idő (tervezett...) és vannak olyan extrák, amit nem is kérhetsz, mert nem tudnak adni. Mindennél ez van, ez lesz, jobb esetben csak később jönnek a dolgok (háztartási cikkeknél is). Egyébként ez már nem anyaghiány sok esetben, hanem manipuláció, de ne menjünk bele, nagyon off...Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Toobee
veterán
válasz sebgutkopf #205305 üzenetére
Ez milyen időben használható? Tetszik nagyon és meglepően jó áron adják.
-
Sleek
senior tag
válasz 6030D #205317 üzenetére
Az új trakikra mi is vártunk másfél évet. Igen nagyon off lenne ha belekezdünk a témába
.
Más téma . Pl a Bicycle Line Fiandre bib hosszú nadrág megéri a dupla árat mint pl a decás 500as hosszú nadrág? Kellene vmit venni mert a deca 500asban kényelmetlen nekem a szivacs. Valahogy a méretek nem stimmelnek. Combban ami kell és jó méret az lötyög a szivacsos résznél rajtam. Ha a szivacs méret ok akkor meg nem tudom felhúzni a gatyát mert szét akar szakadni.<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
petipetya
nagyúr
Shinamo (kontrás) agyváltónál mennyire macera leszerelni a hátsó kereket egy gumibelső cserénél? Tavasszal cserélném a mostani 26-os Montyt egy 28-as tracking-re, és képbe került az agyváltó is.
Osztok-szorzok:
- A sima láncváltós Montynál gond nélkül cseréltem itthon belsőt egy defekt után. Agyváltós hátsó keréknél nem tudom, hogy mennyire gáz leszerelni a kereket.
- Az agyváltó használata kényelmesebbnek tűnik, mivel városban tekerek, kerékpárúton vagy közúton, lejtő/emelkedő minimális. Azt írják, álló helyzetben is lehet vele váltani, ami praktikus lehet a sok lámpa miatt.
- A Montyn elöl van 3 sebesség, abból sosem használtam mást a középső fogaskereken kívül, a hátsó 7-ből pedig 3-asban mentem fel emelkedőn, 4-esben mentem alapjáraton és 5-ösben mentem ha meghajtottam (ennél lejjebb-felljebb csak nagy ritkán váltottam) - ez alapján talán a 3N agyváltó is elég lehetne.[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
bardi
aktív tag
válasz Sleek #205320 üzenetére
Kell az a betét biztosan? Én terepes 50 km után nem igazán szenvedek jól beállított nyereggel, amikor kipróbáltam a betétes nadrágot, már 2 km után rossz volt...
Kesztyűből én ezt használom, reggeli 0 fokos 10 percekben nem fagy el az ujjam benne, de tavaly télen is ebben mentem hosszabb utakra 0 fokban, lefelé nagy menetszélnél picit kevés, de összességében elég volt.
'92 Honda VFR 750
-
Ringman
nagyúr
válasz sebgutkopf #205305 üzenetére
ez dekás mérethez mennyire van közel?
nekem M-es kesztyű kellett a fent említett típusból is (aztán munkavédelmiből is vettem M-eset, az meg baromi nagy)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz petipetya #205321 üzenetére
- A sima láncváltós Montynál gond nélkül cseréltem itthon belsőt egy defekt után. Agyváltós hátsó keréknél nem tudom, hogy mennyire gáz leszerelni a kereket.
jellemzően 15-ös kulcs kell hozzá, plusz ki kell akasztani az agyváltó bowdenjét, ehhez kell egy 2-es v 2,5-ös imbuszkulcs is)
ha rollerfékeset vennél (újonnan nem nagyon szokott ilyen lenni, de pl. használt holland biciklinél előfordul), akkor a fékbovdent is le kell szerelni, ami halál, mert 2 db 8-as (vagy 10-es? nem emlékszem) villáskulcs kellhet hozzá, ha kontrásat veszel, akkor a hozzá tartozó konzolt kell lecsavarozni a villáról.ha sima V-fékes, akkor kevesebb probléma lesz veel.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
arcitec
addikt
válasz Hasaggymeg #205326 üzenetére
SMP nyerget a [Rhinoknak]
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
bardi
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy esztergom környékén a pilisben meddig van vadászati szezon? Ma hazafelé megállított egy vadász, miközben a csilió lumenes lámpájával kivillogta a szemem, hogy borzasztóan zavarom a vadászatot, meg amúgy is milyen balesetveszélyes amit csinálok (lol, átlag vadászt elnézve, én legalább nem elhízás miatti szívinfarktus miatt halok majd meg ), de elfelejtettem megkérdezni, hogy mégis meddig tart ez.
Összeveszni nem akarok velük, de itthon ülni se azért, mert csak álló vadra tudnak lőni...
Neten semmi korlátozást nem találok erre a területre, de még csak egy felhívást sem.'92 Honda VFR 750
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz bardi #205329 üzenetére
... meg aztán egymást is lövik rendesen.
arcitec... nekem sem igazán tetszenek, de van aki esküszik rájuk.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
bardi
aktív tag
-
bszg@
tag
válasz Tyler Durden #205291 üzenetére
Pedig nem néz ki rossznak az a nyereg. Más beállítással próbáltad már? Én adnék még egy esélyt a vízmértéknek.
Ha viszont a szélessége nem megfelelő, akkor tényleg csere.
Nadrág választáshoz pedig azt javaslom, hogy ha extra érzékeny a hátsód, akkor olyat keress, amit kifejezetten hosszú távra ajánl a gyártó. Nekem bevált. -
Alg
veterán
válasz bardi #205332 üzenetére
Pilisi parkerdőnél érdeklődj szerintem - társas vadászati időpontokat én csak Novembertől látok meghirdetve a honlapjukon
Meg itt sincs semmi, szóval lehet hogy valami magánakció volt[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
bardi
aktív tag
FB-n írtam rájuk első körben, hátha kapok valami választ.
Jó helyen néztem akkor, és jól látom, hogy nem látom
Térkép alapján amúgy a pilisszentkereszti erdészethez kellett tartoznia, út egy kis részén talán a visegrádiba is átlógtam, de arra nem esküszöm meg.Egy helyi bringás csoportban azt írták, hogy egész évben vadásznak, de még így sose találkoztam velük... Mondjuk hacsak ilyen magánvadászatot zavarok meg, hát istenem, engem is zavar, amikor eső után végigautókáznak a túraútvonalon, és 30 centis nyomvájút hagynak maguk után...
'92 Honda VFR 750
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Mavic Crossmax...amióta feltettem még nem kellett rápumpálni. ...sőt, eddig inkább engedtem a nyomásból mert kissé túlfújtam az elején. A reteszelése (ID360) továbbra is parádés (előző kerekemen is azt használtam egy évig), megfigyeltem mennyire befolyásolja még a váltás minőségét is egy biztos és sűrű reteszelés, teljesen más érzés akár le, akár felfelé váltani a feszes reteszelés mellett.
Végül úgy adódott, hogy mivel volt egy alig kopott 180mm-es SM-RT64-es tárcsám feltettem előre az SM-RT54 helyett és láss csodát, az intenzív fékezésnél korábban fellépő, beazonosítatlan okú remegés egy csapásra megszűnt.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
albert8
veterán
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni két csepel royal bringát man/lady.
Tudtok esetleg olyan helyet, ahol lehet kapni viszonylag jó áron?
Váltós érdekelne az fontos, illetve a piros szín.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
csoki46
senior tag
-
itouchfan
senior tag
13. Kerület, Árpád híd pesti hídfő környékén tud valaki bevált, megbízható szervizt ajánlani?
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
jjeahh
nagyúr
Legújabb felfedezésem: viszonylag új gumimárka a Gripton, Black Chili, Addix keverékek "alkotójától", gagyi marketinggel, gáz Schwalbe másolat logóval, de tesztek szerint a gumik nagyon jók. Az oldalukról lehet rendelni viszonylag jó áron (ha van benne vágás elleni védelem is, erről nem találtam infót), a Cross vagy a Trail nedves körülményekre lehet jó Nobby Nic alternatíva lenne, mert sokkal könnyebbek. Sőt, a Cross szerintem Rocket Ron alternatívának nem lehet rossz azok számára, akik hiányolják a RR-ből a 2.35" verziót. Sajnos a Schwalbe máig nem képes ilyen szélességben gyártani .
-
venember83
nagyúr
válasz Hasaggymeg #205338 üzenetére
Kicsit megtévesztő a Mavic Crossmax felhozatal, tudsz valami támpontot adni, hogy mit éri meg megvásárolni belőle? Lassan már minden IS Crossmax. Köszönöm szépen.
-
parandroid
félisten
válasz bardi #205337 üzenetére
Majd zavarni fog, amikor a bal lapocka alatt bekapod a lövedéket, majd az elöl a jobb alsó borda alatt távozik. Az ólom nem fogja tudni, hogy ő itt most legális vadászaton vesz-e részt, vagy csak valami helyi oligarchának, vagy az államtitkár úrnak lövöldözni támadt kedve. Lőnek ezek mindenre, hajtóra, vadra, kutyára, odatévedt turistára. Volt kollégám hivatásos vadász volt, az a fajta, aki tényleg komolyan vesz minden írott, és íratlan szabályt, de az életkedvét is elvesztette mindig, amikor szóba került, hogy milyen emberek járnak hozzájuk vadászni. És ő még viszonylagos rendet tudott tartani a saját vadászterületén, meg nem volt rászorulva (megzsarolva), hogy mindenféle aljanépet odaengedjen.
Legutóbbi vadászbaleset asszem az volt, hogy a csókát a saját udvarán (!) lőtték agyon (!!), egy
42 km-re onnét (!!!) véletlenül elsült (!!!!) vadászpuskával ( [link] ). Seems legit. Biztos nem illegális vadászat volt a szomszédban, csak42 km-rel arrébb lepapírozva...Ja, kis adalék a wikipediáról: "Reports regarding the longest recorded sniper kills that contain information regarding the shooting distance and the identity of the sniper have been presented to the general public since 1967.[citation needed] Snipers have had a substantial history following the development of long distance weaponry. As weapons, ammunition, and aids to determine ballistic solutions improved, so too did the distance from which a kill could be targeted. In mid-2017 it was reported that an unnamed Canadian special forces operator, based in Iraq, had set a new record of 3,540 m (3,871 yd), beating the record previously held by an Australian sniper (also unnamed) at 2,815 m (3,079 yd).[5]" Ok, az itteni eset csak 2 km volt, akkor nem világrekord.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Maximum1
őstag
válasz itouchfan #205344 üzenetére
Bringapark, nem voltam még de ismerős igen, dicsérte, itt azért előfordulnak modernebb gépek is, a többiben inkább a tömegcikkeket szervizelik, de ha meridád van akkor a Concept store.
A másik oldalt ott a K2 és a Berguson.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJi Mini 3 Pro + Rc
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest