Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz fungeld #19354 üzenetére

    Ilyenkor az a teendő, hogy veszel hozzá egy új sort is.
    Én azt tapasztaltam, hogy egy sor általában 2 láncot kibír, normál körülmények között, ha időben rákerül az új lánc, de ez sem szentírás. Amikor pont megvan nyúlva, de még nincs túlnyúlva, akkor kell cserélni. Én mondjuk mindig együtt cserélem, a váltás teljesítményre nagyon finnyás vagyok.

    Mivel ez egy DH gép amit linkeltél, nem csoda ha Magyarországon nem tudnád kihasználni, idehaza ezek a gépek nem valók. Nincs hozzájuk pálya. Ami van az is olyan, hogy 5 perc alatt legurulsz, a feljutás meg körülményes.
    Amiket viszont fentebb linkeltem, nagyon könnyű Enduro bringák, ezek ideálisak Magyarországra is és ki lehet őket használni.

    imyourfriend: zsír új kerekek, hajtómű, pedál, lánc, bandázs került arra a bicóra, a többi alkatrésze maradt a régi. Városban szerintem jó ez, bár nekem se jön be a piros szín és ha már piros, akkor piros külsőket is raktam volna rá, vagy legalább olyat amiben piros csík van, de a tulaj így akarta, meg többet nem akart rá költeni. Egyébként autó tuningnál is divat az, hogy felújítanak egy autót, de a kasznit rozsdásan hagyják. :) Vannak akinek ez jön be.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák