Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    Na, egyszer nekem is lehet szerencsém... Ma beleakadtam ebbe a hirdetésbe (nem tudom linkelni, mert már levették):

    Deore 1x11 váltó, shimano fékek, rockshox teló, gyakorlatilag alig használt. Váltó finoman megy, kicsit a végállással kell majd játszani, a legnagyobb fogaskerékre nem dobja fel, az összes többi perfekt. A fékek nem túl erősek, valószínűleg légteleníteni kéne őket, majd keresek valami útmutatót, ha kritikus, akkor ezzel elviszem legfeljebb szervizbe. Amúgy fognak, meg nem egy száguldozós bicikli lesz amúgy sem. 40 mm-es Schwalbe G One gumik, munkába járni jó is lesz. Próbáltam a macskaköves utcánkon, kicsit az én ízlésemnek laposak ugyan a gumik, de nem is nagyon rázott.

    Szóval megvan a munkába járós biciklim, enniyért nem tudtam otthagyni. Egy számmal lehetne ugyan nagyobb, meg szerintem ez női váz, de a kormány pont jó távolságra van, az ülésrúd meg simán feljön a szükséges magasságig, szóval elsőre jónak tűnik. Valami wellgo, vagy milyen kombi pedál van rajta, ha jól látom, spd, de ennek majd utána kell nézni, remélem kompatibilis a shimano spd-vel.

    Szóval most örülés van, érdemes volt egy hétig folyamatosan bújni a rohadt apróhirdetéseket... Már golyózik tőlük a szemem kicsit.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák