Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balintbaba

    tag

    válasz zsocy #189327 üzenetére

    Alapvetően nem félek a kínai cuccoktól. Az első pár száz km-et óvatosan teszem meg velük, vagy inkább görgőn, utána is figyelmesen tekerek, magyar utakon a lejtőkön annyira nem is engedem neki.

    Szerintem a kerékpáripar egyik átverése (a sok közül), hogy azt próbálja előadni főleg a felső kategoriás cuccoknál, hogy itt valami rakétatudományról van szó. Sok mintás kutatás kéne, ahhoz, hogy kiderüljön, hogy a kínai cuccok jobban törnek, mint az eredetiek. Külföldi fórumozzászólásokból ez nem egyértelmű. Van aki minden karbon cuccot, eredetit is bevizsgálna, mielőtt ráülne. [link] Persze egy nagy márka felelősséget vállal azzal, hogy ráírja a nevét a cuccaira, egy Alis eladót ez nagyon nem érinti, ezért rosszabb minőségű terméket is kiadhat a kezei közül, ettől függetlenül az eredeti is bármikor megrogyhat alattad.
    Amúgy meg országúton jobban félek attól, hogy valaki más hibájából bajom lesz, minthogy a bicikli okozza a bukást. :K

    Amúgy a groupsetten és a kerekeken kivül minden kínai, ami a biciklin van. Lehet majd írok az egész bicikliről egy beszámolót, de még bele akarok tenni pár ezer kilómétert, ami annyira most nem halad a Covidos rehabom miatt. :((

Új hozzászólás Aktív témák