Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dni

    őstag

    Sziasztok,
    Barátnőm részére keresünk téli-nyári, rövidebb távú bpi munkába járásra és kisebb túrákra (cca 60km) alkalmas jellemzően új bringát. Jelenleg egy klasszik, női, acélvázas outi Bianchi-ja van, ami a 25 széles 7-8 bárra fújt kő kemény kerekeivel és sportos üléspozíciójával nem túl kényelmes számára.
    A kiválasztásnál "fontos szempont" a kinézet, szín mellett a kényelem, praktikusság is valamint, hogy alkalom adtán szoknyában is lehessen tekerni rajta :) .
    Véleményem szerint egy trekkingel járna jól, főleg, ha fel lehet tenni egy Schwalbe "balloon bike" Big Apple/Big Ben külsőt és akkor talán még az első teló megléte sem indokolt, de neki a manapság 200-250e környékén kapható trekkingek színösszeállítása (szürke, fekete), formája nem teszik. (Ezt a Cube-ot próbáltam ajánlani neki, de nem jártam sikerrel: link)
    Jelenleg az alábbi típusokat találtuk, amik tetszenek neki. Technikailag mi a véleményetek róluk?
    Én egy kicsit szkeptikus vagyok az alacsony átlépési magasságú vázakkal kapcsolatban, hogy mennyire kényelmes egy közepes túra során, mennyire kényelmesen lehet tartani vele egy 20km/h átlagot.
    cube-ella-cruise
    Raymon Classic Ray 2.0
    Electra Loft 7i EQ Ladies Green Tea

    [jelenlegi bringa]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák