Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz parandroid #181342 üzenetére

    Nem, egyáltalán nem érted! Megnézted a videót amit az előző hozzászólásomban belinkeltem? Csak mert nekem úgy tűnik az írásodból, hogy nem, sőt mi több, amit mondtam az egyik füleden be a másikon ki. Így azért nehéz konstruktív beszélgetést folytatni és komolyan venni sem tudlak. ;]

    De akkor tisztázzuk, adott egy téma (E-Bike, E-MTB) amiben nulla a gyakorlati tapasztalatod, ezen felül a MTB Trail/Enduro-ban sem igazán vagy jártas, mivel ahogy olvasom inkább országútis vagy. Ezek után miből gondolod, hogy igazad lenne E-Enduro témában? És mint mondtam, az odáig rendben van, hogy valami valakinek nem szimpatikus. Nekem sem szimpatikus az országúti vagy a fekvő kerékpár, de lenézni nem nézem le egyiket se. Ami a te fejedben van egy emtb-vel kapcsolatban az köszönő viszonyban sincs a valósággal! Persze dobtam segítséget, hogy kicsit megértsd, a fenti video formájában, de úgy látom az elkerülte a figyelmed, hogy az E-MTB-n sem voltak alacsonyabb pulzus értékek, csak az adott idő alatt megtett táv volt a több. Más sportnak így miért nevezed? Ugyan az a mozgás forma, ugyan úgy el lehet vele fáradni! Akkor mi igazolja a te állításod, miszerint ez sokkal könnyebb, meg ez nem is sport vagy legalább is más, valami alacsonyabb szintű? Persze lehet úgy használni, rövidebb távon, nagy segítséggel, hogy ne nagyon fáradj el, de analóggal is lehet lazán, keveset menni. Mi a különbség? Bármibe lefogadom, ha egyszer eljönnél egy normális Enduro körre, és mondjuk egy mai 600-700Wh-s aksit le kéne nullázni úgy, hogy közbe tekerünk 2000m szintet meg megyünk 80-100km-t. És komoly terepeken ereszkedünk lefelé, a végén teljesen más lenne a véleményed. Épp ezért azt tanácsolom, kicsit óvatosabban fogalmazz a témával kapcsolatban, mert amit írsz az sok felhasználó számára sértő és ledegradáló, ráadásul úgy, hogy lila gőzöd nincs, hogy miről beszélsz! Ez a téma jóval összetettebb annál, mintsem, hogy ilyen faék egyszerű logikával lenézzük, ha pedelec akkor az nem sport meg lustaság, de ha analóg akkor az egyből hú de menő, meg mindenki atléta.

    jjeahh: De a Te véleményeddel E-MTB témában nem is volt soha bajom, mert nem a lenézésen alapszik, hanem pusztán úgy vagy vele, hogy nem érdekel, meg XC-hez amúgy is minek. És ez így teljesen rendben van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák