Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sz_abika

    addikt

    válasz flash- #177531 üzenetére

    Hétvégén raktam össze pont én is a Zwift setupot...szintén oldskool görgő, nem a támogatott fajta, de annyi előnyöm van, hogy az én Elite Magom (2004-5) utódja szerepel a listában, így a mágnesellenállást megadták hozzá, 3/5.
    Annyi előnyöm van viszont, hogy az enyémhez járt anno computer is rajta wattméréssel. Ez alapján az a 3as ellenállás (2.0% emelkedőt szimulál), ahelyett a wattok 2es ellenállásal működnek. A 170Wattos tartományban találkozik az Elite mérőm a Zwift adatokkal most, így ez már használható, de pl 120W Elite adat, 128-129W Zwiftet mér, nem értek hozzá. Ami még fura dolog, hogy a speed sensoromon mért sebesség adat egy sík szakaszon (egyedül mérve, semmi fancy powerup mellett) is jelentős eltérést mutat a, 24-25 kmh az 28-29 Zwiften.

    Szóval ha nincs egy külsős wattmérőd és gondolom a Lidls sem tud segíteni, tippem sincs hogy lehetne összepárosítani úgy hogy az input / output között bármi valósághoz kicsit kapcsolódó kapcsod legyen. Én elég geek vagyok hogy élvezzem (22km demo után) - bennem nincs semmi önkontrol, meg papírra leírás, hogy most 2x 100CAD pörgetés 30mpen át és társai, itt meg élőben jön a feedback vissza. Magamtól a görgőről 20perc után sírva futok az unalom miatt (és nem csak a zajától), de itt 1 hónapnyi fizetett esélyt simán megér számomra perpill.

    PSN: xszabikax

Új hozzászólás Aktív témák