Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz bardi #176942 üzenetére

    C-RV, Kuga, Tucson, XCeed. Ezek vannak jelenleg apóséknál, a Kuga eladó, ha gondolod. ;] C-RV-be belenézett egyszer oldalról egy Calibra, azt a tréler vitte el, a Hondán futóművet kellett állítani. A mai napig az a legmegbízhatóbb, cuccolásra tök jó, nem is lesz eladva, előbb fog elporladni. A Kuga egy teljesen jó utazóautó, csak már nem olyan sok km-re találták ki, meg nem a városi rohangálásra. Az utolsó kettő meg szimplán marha jó, csendesek, kényelmesek. A Tucsonon kívül mindegyiknek a tetejére pakolják a bringákat, amióta elmúlt 65 éves, azóta már kiviszi a nyitható két fokú fellépőt. ;) Amúgy a küszöbre fellépve megoldható, de én a Corollát is úgy pakoltam, ami a mellemig ér.
    Azért veszik, mert jobban szeretnek egy autóba felfelé beülni, mint lefelé a földre, valamint magas az ülése, ezért inkább ülsz benne, nem fekszel. Illetve igen, az elmúlt 20 évben adott egy biztonságérzetet az, hogy ha beléjük csúszik valaki, az alájuk fog menni. Ez most annyit változott esetleg, hogy egy szinten csúsznak össze, de mégsem ő megy alulra. Nyilván szerpentinezni nem ezekkel kell, én is inkább kombit ajánlottam, de az nem az ő világuk.
    Fogyasztás meg bőven jobb egy ilyenben azonos felhasználás esetén, mint a 23 éves szívó benzinesben, a városi tötymörgéseket leszámítva. Példaként a Tucson megpakolva autópályás tempónál (130) eszik 6,5-7 körül. Az 1,6 Corolla ott bőven 7,5-8-at evett (4 ember, cuccok, 130), és nem bántam volna, ha nem 4000-en visít az autó végig. Na mindegy, autós topikban folytathatjuk, de ezt is olyannak érzem, mint a múltkor a 6 hengerezést, meg a BMW-zést... :R

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák