Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nemeth989

    senior tag

    válasz IzI #173541 üzenetére

    Nekem Wilier van, ugyanez amit linkeltél. (2021es model kapott egy plusz festést, ennyi a változás 20-hoz képest, plusz egy icipicit drágább, ~100euró.) Én imádom, meglepődtem annak idején mennyire kényelmes és merev cucc. Engem már akkor megvett kilóra a bicó, mikor bementem a biondóba és megláttam élőben. Világ összes pénzét eltudnám ott költeni, olaszok értenek a designhoz, az új wilier sl is, fekete vörös festéssel, meg az inverzével, gyönyörű bringák. Apró részletek az ízléses wilieres logók mindenhol, a színe ohhhhh (nekem piros van).
    Lapieren kívűl ugyanzeken a bringákon agyaltam, egy percig nem bántam meg a választásom. (Tegyük hozzá, nem nagyon találkoztam még wilierrel se, csak Pesten.) Egy canyon montim van, lassan 2éves, abban benne van vagy 2000km. Canyon az egy német cucc, precíz, jó, outi is biztos baromi jó, de sose mozgatott meg annyira mint a wili. Focusig meg már nem jutottam el.
    Ultegán én is agyaltam, de utána olvasgatva, bemutatók tesztek, mindenhol azt mondják baromi jó ez a 105ös széria, inkább másra költöttem a különbözetét. Meg nem nagyon érezném szerintem a különbséget.
    Lassan 2 hónapja megvan, azóta közel 800km-t beletekertem, ami hozzám képest baromi sok.
    Súlytöbblete egyébként ahogy nézegettem egy kérékcserével egy Dt1800as, plusz esetleg egy carbon kormánnyal simán leviszed 8kg alá. Hogy ne legyen tökéletes a bringa csak ezért van ;) .
    Tökéletese elégedett vagyok a választásommal, mindig imádok ránézni és tekerni vele.

    [ Szerkesztve ]

    RideMyStyle "LoveMyWilier"

Új hozzászólás Aktív témák