Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    válasz INTELligent #169733 üzenetére

    Tegnap délelőtt rendben volt. Általában véve sűrű az erdő, sűrű a lombkorona szint, szóval a legtöbb út nem lesz dagonyás a nagyobb esők után sem. A kisebb záporok meg általában kifejezetten jót tesznek az utakkal, mert akkor végre nem porzik, mint az állat.

    Hosszabb mászás: azt gondolom, hogy kell hozzá egy kis rutin, mire az ember be tudja lőni, hogy mi a megfelelő áttétel. Azt javaslom, hogy válassz olyan fokozatot, amit az elején még inkább túl könnyűnek érzel (az semmiképp se jó, ha mászás első részében már fáradtságot meg savat érzel, annak biztosan nem lesz jó vége). Szóval a mászás első fele legyen "kényelmes", a pulzus semmiképp se emelkedjen ugrás szerűen, ha emelkedik akkor is csak lassan. Aztán ideális esetben meg kéne állnia valahol.

    Ha erőfejlesztés a cél, akkor nehéz áttétel, 60-65 pf.
    Ha meg a felső pulzuszónába szeretnél bejutni (treshold) résztávos edzés esetén, akkó meg tójjjad neki, ami a csövön kifér ;]

    Ui.: Ja és ha felértél, ne felejts el visszafordulni még egy körre ;]

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák