Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz jjeahh #154538 üzenetére

    Egyszer mán elpostázom a kesztyűmet, hogy próbáld ki, mert ennél bőven van még melegebb, de én ebben sem igazán fáztam, pedig kifejezetten fázós vagyok. :)

    Annak ellenére, hogy már nem egyszer megszivattam magam az öltözködéssel, tegnap megint sikerült (nem tanulok...). Délután indultam csak, fél 2 felé, 9 fok + napsütés, még azon gondolkodtam, nem lenne-e elég az őszi mez az aláöltöző fölé.. áá, maradjon a téli decás kabát. Még jó, hogy így döntöttem, lejtőkön így is szétfagytam, ja, meg nadrágból is túlzásnak éreztem a két réteget, hát csak azt a nyári hosszút vettem föl, ami ott lógott a fogason :DDD .
    Amúgy ezekkel nem is lett volna sok baj, ha csak felfelé kell mennem, de amint megálltam térképpel tökölni (valójában akartam küldeni egy Glympse-et feleségemnek, de nem volt térerő), lehűltem, és mindig kihagyom a számításból, hogy hiába süt a nap, az erdőben jellemzően árnyék van, és ahogy haladunk bele a délutánba, egyre hidegebb is. De nem baj, azért jó volt, meg csak megtanulom egyszer én is, hogy ilyenkor a körülmények csak rosszabbodnak menet közben :).
    (a BBB sapkám továbbra is szuper, és aláöltözőből is valamiért a NEM thermósat választottam, ha egy vastagabb van rajtam, nem lett volna vész)

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák