Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz ludsimon #13972 üzenetére

    Tele lett a puttonyom, aztán dobbantottam. Egyelőre fél évre szól a vízum, de majdcsak kialakul valami. Ráadásul most a szakmám is feltették hiánylistára, szóval... :) akármi lehet.

    Szerintem (mondom szerintem) itt gyakorlatilag bárhol biciklizhetsz. Kivéve ott, ahol tiltó tábla van, vagy "prohibited" felirat külön jelzi.
    Láttam már 2*3 sávos, mondhatni "belső" autópályán olyan jelzést, ahol a bicikliseknek külön felfestett rész volt. Igaz egyszercsak jött egy "tovább ne" tábla.
    3 hete vagyok itt, tegnapelőtt vettem a bicajt, szóval egyelőre még örülök, ha nem kanyarodom rá reflexből a szembe sávra...
    :D
    Mondjuk az tényleg súlyos, hogy zölddel felfestett bicajutak vannak helyenként, ahol meg nem, ott sok helyen csíkkal van elválasztva.

    És(-sel nem kezdünk mondatot), _nem_ dudálnak le! Nem szorítanak le. Ha szűkületbe érsz, akkor lassítanak mögötted, felveszik a tempód, majd amikor szabad a pálya, akkor nagyívben kerülnek ki.
    Ku.vajó érzés :)
    Az más kérdés, hogy előrefele sem tudnak vezetni, szóval a hátramenetet nem nagyon erőltetik... tehát azért résen kell lenni itt is, mert sok a balfasz.

    どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Új hozzászólás Aktív témák