Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz jjeahh #137830 üzenetére

    Mivel a te listádat koppintottam 1-1ben :B , a szelep csak azért más, mert ez a javasolt az ust mavichoz. Én is vennék mitast, ha nem 40e ért árulnák darabját. 6030D sokallja a TL a contit ennyiért, szerintem is sok, érte ha tényleg érzékeny az oldala. Schwalbet nem ismerem, maxxis arddent/ikon meg még drágább is, és akkor pont ugyan arra váltanék ami van (hátul), mert mondjuk én az első gumik között különbséget nem érzek, az annak fontos aki limiten megy, elöl max sárban csúszkálok, de akkor eleve óvatos vagyok és nem izgat a tapadás mert nincs sebesség.

    Az a mikrorezgést meg hidd el h zavarÓ, téged is idegesítene ha mentél volna 1 szezont RK el, persze el lehet viselni csak hátha van jobb.

    --
    Vannak itt is ilyenek,ne izgulj,inkább a jó szerelő a ritka mint a fuser
    Biztos vagyok benne hogy azért mert átlépem a határt se Mo se az istenített Német o. v Ausztriában nem lesz egyből minden szaki vérprofi. Csak nem mind1, h 2 szervizből válogathatsz vagy 20 ból. És pontosan le is írtad a lényeget, kevés a szervizdíj, nem éri meg sokat tökölni vele, ez pedig hosszú távon hozzászoktatja őket az igénytelenséghez. (Puzsérnak van egy teóriája, a Barátok Közt első 2 évéről, amit állítólag senki nem nézett mert szar volt, aztán olyan sokat tolták az arcunkba, hogy majd mindenki rákapott)
    --
    BTW az ilyen helyzetek addig viccesek míg haza nem érsz, és mosás után darál minden, majd mikor szétszeded látod hogy tiszta sár az egész csapágyház. Vigyázz vele, mert tönkre vágod/tad a hátsó váltó görgők csapágy kenését, azt takarítsd ki mindenképp. Az a pocsolya ami olyan magas hogy már beleér a lábad tekerés közben már "veszélyes" a bringára.

    na de süt a nap megint, megyek megluggatom az frissen összerakott kerekem, 2.3 as szorzója van, hogy ma is lesz defekt. Tegyék meg tétjeiket :D

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák