Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz 6030D #134647 üzenetére

    Igen, a legtöbb gyári felni Alexrims, sok esetben rá is van írva, apróbb betűkkel. :)

    Csokicsibesz: Jónak kéne lennie, a Conti azért nem annyira kis cég, hogy ezzel vicceljen, ha rá van írva, hogy támogatja a tubeless-t, akkor biztos, hogy támogatja. Én emiatt nem aggódnék, persze mindig bele lehet futni régi, selejtes gumiba, ami ereszteni fog, de az más kérdés.

    FireKeeper: Biztos igazad van, de szerintem ha az átlag józsit megkérdezed a Bosch-ról, az tuti, hogy valami fúrógép fog először eszébe jutni. :) Nem csoda, a kicsi akkus kézi csavarhúzójukból valami közel 200 millió darabot adtak el! :D

    Persze nem akarom én leszólni a Bosch pedelec rendszerét, mert azért mégiscsak ők voltak az elsők akik normális minőségben csináltak középmotoros hajtást. Mondhatni le is tarolták a prémium e-bike piacot.
    Viszont a Shimano inkább kivárt és olyat tett le az asztalra ami sokkal közelebb áll egy kerékpárhoz, itt azért baromira érződik, hogy a 2 cégnek alapvetően miben van nagy tapasztalata.
    Véleményem szerint a tökéletes egy Bosch és Shimano koprodukció lenne, mert a Bosch jobban ért az elektronikai dolgokhoz, akkumulátorhoz stb, a Shimano meg a kerékpárokhoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák