Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz trialboj #133897 üzenetére

    Sosem megyünk autóval, mindíg bringával indulunk itthonról, sajnos nincs bringatartó bizbaszunk az autó tetejére, de lehet jövőben már be kéne ruházni egybe, hogy távolabbi tájakra is eljussunk.
    Az, hogy mi kényelmes teljesen szubjektív, a haverom a dögnagy hátizsákkal elvan kánikulában is, általában azt is viszi magával amit nem kéne, a múltkor meglátta, hogy van nálam ragtapasz, gondolta ő is hoz magával ezután. Erre kiszedte az autóból az elsősegély dobozt és úgy ahogy van belerakta a hátizsákba. Nagy az a táska, a bozótvágó meg a láncfűrész mellé belefér, minek tököljön... :DDD . Engem hátizsák zavar, szűk mez zavar, ha zsebek vannak rajta az mégjobban zavar, övtáskát elviselem. A hátam, a fejem és a cipőben a lábam a lehető legjobban szellőzzön, a többit lexarom :D .

    Jester01: szerintem az lesz, hogy rövidebb körökre viszem a nyeregtáskát vagy az övtáskát, hosszúra meg mindkettőt, így nyeregtáskában elfér a multitool, a defektjavító kit és a széldzseki, az övtáskában meg telefon, gél, házicsoki :D . Tavasszal meg ősszel, vagy amikor fényképezőgép, meg vastagabb ruházat is kell, jön az Osprey Syncro.

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák