Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz Toobee #133568 üzenetére

    Megtetszett a Cushcore, de drága, nehéz, 21mm felnihez nem jó és speciális szelep kell hozzá. Aztán szembejött a Vittoria Air-Liner, de ezt is drágának találtam, így elkezdtem kutakodni és rájöttem, hogy egész sokan gyártanak már ilyesmit, csak sajnos mind elvérzett valamiben:

    - PTN Pepi's Tire Noodle: olcsóbb, könnyű, de a minősége csapnivalónak tűnik, valami gyenge szivacs az egész, amire ráhúztak egy vékony fóliát: [link]
    - Schwalbe PROCORE: bonyolult, drága
    - MrWolf Banger: fura az anyaga és túlságosan vastagnak tűnik, kitölti az egész gumit, a levegőnek alig marad hely, így nem hiszem, hogy sokáig tartana...
    - cSixx FOAMO Single Ply: nem találtam megfelelő méretet
    - Huck Norris: ez már talán jó lenne, de találtam még egyet, ami picivel olcsóbb és sokkal bizalomgerjesztőbben néz ki

    Így egyelőre úgy tűnik ez lesz: [link]. Megfizethető, könnyű, nem kell speciális szelep hozzá és első blikkre jó a minősége, aztán remélem hosszú távon is bizonyít majd.

    trialboj: Na ugy-e milyen jó az 1 bar? :DDD .
    Itt van pár látványos hely, de valszeg csak ezért én sem vennék kamerát, inkább arra gondoltam, ha hányódik a fiókban egy akciókamerád, amit egyéb célokra vettél régebben, akkor levideózhatnád az ilyen extrémebb terepet.
    Erre nem is gondoltam, hogy a lock bizb*sz kényes is lehet a telón, eddig inkább attól tartottam, hogy ha fölöslegesen többet mozog, akkor több kosz jut bele és gyakrabban kell majd szervizelni.

    Massmurderer: Fejlesztesz te is ezerrel. Azok milyen tárcsák? Akartam is kérdezni anno, hogy ezek az összevissza márkás tárcsák mind kompatibilisek a Shimano fékekkel? Mert sajnos sokszor nem írják oda a specifikációba.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák