Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz Tothgera30 #133211 üzenetére

    Bár én egy másik,a Holdra szállás körüli időben született, kevésbé digitalizált világban szocializálódott generációhoz tartozok,konkrétan érzem a sima km órán túli eszközök,az igazán kikapcsoló kerékpározás rovására történő használatát.

    (#133208) trialboj...ez érdekes mert én is tapasztalom...vagyis fel volt tökéletesen töltve a rendszer, buborékra utaló nyúlást nem tapasztalok,fékbetétek életük felénél sem,mégis később fognak a karok mint elején és mint ahogy szeretném,vagyis mintha olaj hiányozna a rendszerből,mely amúgy teljesen tömör. :F Itt kérdem sokat látott Runner kollégát is,mi lehet a baj? :F Simán töltsek utána? Amúgy meg ha erre kerül sor,akkor sem fecskendővel teszem,hanem felszerelve a félig töltött tölcsért,nyomogatom a kart amíg még elnyel valamennyi folyadékot,majd leszerelve a tölcsért,cseppentek pár cseppet a lyukba,csurig töltve mielőtt visszateszem a csavart.

    (#133212) cdl...milyenre gondolsz? Csak mert sok féle gyorscsatis van,de azokhoz mindig egyetlen csatlakozót adnak,így ott vagy ahol a part szakad.Valami ilyen egyszerű kell,amit feltépőzárazhatsz,vagy bedug-elfordíthatsz.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák