Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Hasaggymeg #130694 üzenetére

    Vasárnap kora reggel elmentem futni Fehérvárról, érintve a Velencei-tavi bringautat. Nem sok ember volt, talán ha találkoztam 5 sporival (futó+bringás együtt), meg egy szakállas hajléktalan kinézetű bringás túrázóval, aki éppen a fák között csomagolta össze a Quechua sátrat. 4 fok volt hajnalban. :Y
    Fél 11 körül mentünk a családdal a velencei Korzóra, addigra ellepték a népek a bringautakat, annyi ember volt a sétányon, mint nyáron (csak most a homokos part volt üres). Tele volt bringással (köszönhetően az értelmetlen bringaút nyomvonal vezetésnek), haverom meg is jegyezte, hogy "Mindenki ilyen gazdag, hogy új bringával megy?" És tényleg, meglepően jó volt a kínálat, bár nagy része engem nem hozott lázba, de azért látszott rajta, hogy az emberek csak elszórnak 2-300e Ft-ot bringákra.
    De a ruhák, meg a téli fókazsír a telef*s*tt búvárruhákban! :C Persze a féket mindenki rángatja, mert a sétányon tényleg meglepő, hogy néha kilépnek elé, meg végig kell csengetni az egész utat, mert Ő biciklizik (az épület túl oldalán ott van egy parkoló, ahol lehet menni, egy szinttel feljebb egy lassú forgalmú út). Volt egy Gepida pedeleces figura, az is csapatta a boost módban a kövön, majd kitalálta, hogy ha már bütykös gumi, akkor ő be megy a homokba. El nem vágódott, de szépen elásta magát, aztán rángathatta ki kézzel a járdáig a vasat. Ott persze nagy vigyor, és GO, elhúzott zümmögve.

    Volt viszont valami futós bringás szervezett esemény (gondolom nem a Kokárdás..), mindenkin fluo egyen póló valami kék logóval meg szöveggel. Az mi volt, nem tudja valaki?

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák