Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deny330

    aktív tag

    válasz pc360 #129304 üzenetére

    + (#129305) jjeahh Nem feltétlen gyenge a váz amibe menne, de az életemet biztosan nem bíznám rá. Ugratni nem szoktam vele meg ilyenek, de terepen azért szoktam vele menni. A mostani telóba nem cserélnék villa nyakat, mert annyit nem érdemel meg, szóval mindenképp relatíve "új" teleszkóp lesz véve.
    Egyetlen egy hézagoló fért csak a kormányszár alá, valószínű ez nem segít a helyzeten. Megpróbálok beszerezni egy teszt erejéig egy hosszabb villanyakkal rendelkező teleszkópot, aztán megnézem ezt a hézagolós történetet. Köszi neked, és jjeahhnek az ötletért.
    A hajlított kormány nagyjából ok ( ilyen van most a bringában ) , kormányszár sem a legrövidebb.
    Manapság elég sok 120-as első telóval rendelkező merev gépet látok, de ránézésre ezek zúzni vannak, másabb a váz geo is. Tetszenek egyébként azok a vázak, de az már akkor nem melóba járós lenne (vagy legalábbis nem jó szívvel hagynám lezárva órákra). De mindegy, a váz csere csak végső esetben, még adni akarok egy esélyt ennek.

    (#129306) planbmokus: Van hogy mellé nyúl az ember bizonyos termékekből. Az Avid fékeknél tapasztaltam ezt, mert pl az én Elixír 9 Trail fékem nem a legmegbízhatóbb: gyakran fel levegősödik, csinál érdekes dolgokat a nyomáspont. Neten utána olvasva nagyon megoszlóak a vélemények. Valakinek több éve hibátlan csak az általános évi szervizzel, valakinek többszöri karbantartás után is problémás. A Sram fékekkel kapcsolatban is hasonlót olvastam - meg talán Shimanonál a mostani M8000-es XT fékkel kapcsolatban is. Én a saját szerencsémre alapozva az ilyen kétes megbízhatóságú dolgokat el szoktam vetni (inkább), mert magamat ismerve biztosan kifogom a sz*rt. :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák