Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Zsohi #128456 üzenetére

    Hmm, ez érdekes, azt még elhittem volna hogy van akinek bejön az slx, de hogy olyan is legyen hogy akinek xt is van de mégis ezt érezze jobbnak nem hittem volna. Én tatás váltásnak tartom, a puhaságát. De ezen mondjuk átlendülhetünk, az sem zavar, hogy az I spec II felfogatás, milyen béna? A váltókar, és fékkar között 1 ujjnyi hely van, nekem pont úgy áll a fékkar, hogy a váltókar hosszabb füle, elég magasra került, és nem kényelmes elérni, bármilyen pozícióból, az I spec B nél azt hiszem volt lehetőség hogy kicsit fel v le toljam a váltókart.
    Xt-n is lötyög a hosszabb váltó nyelv?

    (#128491) jjeahh

    A bringa 11 centis pipával jött, szóval biztos belekontárkodtam mikor 7cm re cseréltem, de amíg nem volt berga, addig tökéletese volt, úgy mászott mint a kisangyal, áldottam is Mr. Gary Fischert amiért ilyen csodálatos geot rajzolt alám : ))

    Érdekelt, hogy vissza tudnék-e ülni egy hardtailre, de a tegnapi pár perces dh után már estére előjött a térd problémám, amit lassan el is felejtettem hogy van, szóval ez innentől felejtős, jól meg leszek idén is a kissé nehezebb FS-el.

    (#128505) Hasaggymeg
    Milyen igaz amit írsz : )) nem csak az olaj tágul, hanem vele együtt minden más is. Holnap kiderül, hogy sikerül-e keményebbre kihozni a gyárinál.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák