Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Kicsit behoznám a zoknitémát. Én valahogy úgy vagyok vele, hogy zokniért nem igazán fizetnék páronként 2-3k-nál többet, többek között azért, mert kell legalább 3, inkább több pár. Meg én úgy vagyok vele, hogy ha már vennék, akkor valami visszafogottabbat, hogy tudjam használni hétköznap is (mer mér ne?). Most úgyis tél lesz, maradjunk a téli témánál.

    Az az én problémám, hogy a cipő alapvetően zárt. Az ember lába meg megizzad. A zokni meg a nedvességtől elveszíti azt a jó hőszigetelő tulajdonságát. Feltételezem hiába vesz fel az ember izzadtság elvezető cipőt tök fölösleges, mert a cipőből úgyse jut ki... :) Tehát mi a megoldás? Olyan zokni kell, ami nedvesen is jó szigetelő. Hogy létezik e ilyen nem tudom, valószínű jó drága, ha van... :D Ja, meg ugye a jól szigetelő cipő és ugye a kamásli, bár kamásliban úgyse lehet platformot tekerni szerintem. Cipőnek valószínű a hasaggymeg által propagált Adidas Terrex swift solo-t fogom venni, ha nem nagyon embertelen a lábformája (nyilván ennyire nem lesz borzalmas, de akkor sem divat anatómiailag korrekt cipőt gyártani... :D). Ha a cipőben már szó szerint lefagy a lábam és nem csak hideg lesz, akkor már úgyis olyan hideg van, hogy nem megyek ki tekerni.

    Hasaggymeg azt írta pamutzoknit hord (a pamut tipikusan az az anyag, ami szereti megszívni magát, de legalább nem büdösödik csak úgy), aztán azt találtam még, hogy a rose árul 8-9 eurós merino-s occsózoknit. Jobb az, mint egy sima pamut sportzokni? Vagy máshogy kérdezve, miben más a gyakorlatban?

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák