Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ivana

    Ármester

    válasz -=RelakS=- #120334 üzenetére

    villant valami a szemem sarkában, és a fejemmel együtt a kormányt is sikerült oda kapni Azért a kormányt elkapni nem kéne ennyiért.

    Meg még milyen xar lehet ilyen fényben tekerni, mikor csak 1-1 pillanatra látod, hogy milyen gödörben/kutyában töröd ki a nyakad. Sose értettem, én kb. nem látok semmit ha villagóson van egy lámpa. A legtöbb lámpa manuáljában ez kb. állatok elijesztésére van.

    Szembe jövő barmot lapítottam már ki majdnem kocsival így, kanyar, keskeny falusi út, jön egy ilyen szarral az volt a mázlija, hogy reflexből satuztam, ha nem akkor tuti elcsapom, semmit nem láttam 3-4 másodpercig. Az a baj, hogy ez nem kocsi fényszóró ami messziről látszik és mindketten leveszitek ha jönnek szembe, ha nem is akkor se vakulsz meg. Felraknak egy kereső lámpát aminek a fénye egy pillanat alatt megy át nullából baromi erősbe.

    (#120336) rétisün Egy klasszik dinamós fényerőt városba bőven elégnek érzek. Egy ledes dinamóst meg bárhova. Azok általában értelmes lámpák, kár, hogy elemesbe nincsenek szinte hasonlók sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák