Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vanir

    veterán

    Megérkezett az eBay-es, 25.4-es befogójú UNO kompakt országúti kormányom: [link] Elég sok pozitívat olvastam róla, úgyhogy gondoltam egy próbát megérhet, lévén egy-két nagyon nagyon drága kivételtől eltekintve ilyen átmérőben nincs kompakt oúti kormány a piacon.

    Első pofon: az eladónak ráhúzni egy réteg szivacsot, aztán beraknia a szokásos szürke műanyagtasakba. Ez gondolom mondanom sem kell, hogy mennyit véd a kormányon elhajlás, törés, stb. ellen... Csodával határos módon nem lett baja egy hangyányi elhajlást kivéve, ami a dropok alján mutatkozik csak meg (pár mm), tehát a használatot effektíve nem befolyásolja.

    Második, visszakezes pofon: 26.0 az átmérője, nem 25.4. Szerencsére van hozzá másik stucnim...
    Amazonról tudtam volna rendelni Deda Piega-t, megjött volna 3-4 nap alatt kb. ugyanennyiért, és ugyanott lennék. Kínából pontos átmérős dolgot így rendeljetek... Pedig rengeteg bringás cuccom volt már onnan, és ez az első komolyabb fail (leszámítva egy szett állítólag 7075-ös, CNC-zett, Cansucc márkájú lánctányércsavart, amik az első húzásnál csodásan elnyalódtak).

    Mellesleg ez a kompakt kormány rohadt nagy találmány, szerintem adom is el a többit, mert innentől csak ilyet fogok használni.

Új hozzászólás Aktív témák