Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Redneck

    veterán

    ivana, linuxuser666, köszönöm, megnyugtattatok. Érezhetően nem feszül vagy erőlködik a hajtás, de gondoltam kérdezek, elvégre kezdő vagyok. Tányér váltáshoz egyelőre feljebb lépdelek a hátsó fogaskerekekkel is, hogy ne legyen keresztváltás, vagy ahhoz közelítő feszülő helyzet, de leginkább tényleg a nagy tányért használom, az kényelmes. :K Bár a lábaimban néha már most is éreztem, hogy még puhány vagyok.

    nismoka:
    Ezek szerint nem csak én vagyok helikopter. A magyarázatot értem, csak a logikát nem, végülis fordítva is lehetne ahogy a példa mutatja.

    TomMusic:
    Persze kerülöm, erre még emlékszem az ezredforduló környékéről, plusz az üzletben egyből felhívták a figyelmem rá.

    Más:
    Olvastam hogy az alap nyergek nem valami jók, az enyém is elég vékony. Az igazat megvallva már két nap és összesen 50-60km után kicsit fáj a farkcsontom. Egyébként nincs vele bajom, nem érzem kényelmetlennek, csak nem vagyok hozzászokva ehhez a fajta nyomódáshoz. Ez a dolog elmúlik, hozzá edződök, vagy a nyereg szimplán nem nekem való?

    Más2:
    Az nem baj hogy aránylag sokszor váltok? Sokat jártam 6 sebességes kis köbcentis motorral, ott is aránylag sokat kellett váltanom. Igyekszem nagyjából mindig egységes lábmozgással menni, ehhez elengedhetetlen hogy sorra vegyem a fokozatokat.

    [ Szerkesztve ]

    Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Új hozzászólás Aktív témák