Hirdetés

  • Switch-re is befut a Darkest Dungeon 2

    gp A PlayStation kiadások mellett a Nintendo konzoljára is elérhető lesz jövő hónapban az új kiadás.

  • AI-t kap a Toughbook is

    ph A Panasonic híres strapanotebook-szériája a Meteor Lake processzoroknak köszönhetően szolgált rá a megnevezésre.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz jjeahh #100602 üzenetére

    Jaja, az az :) Nézd, a mostani lámpa inkább a bal oldali állapothoz hasonlót világít :DDD (csak még gyengébben a 4xAAA ellenére), úgyhogy már ez is nagy előrelépés.

    Hát, hiányzik az, hogy nem elég csak gázmarkolatot húzni, egyáltalán a terepre érésig is már mennyit kell tekerni, aztán az emelkedőkön meg főleg :)) (motoszkál bennem egy Q128C gondolata :)) ). Cserébe elmehetek olyan helyekre is, ahová motorral nem, ha van valami nagyon gázos rész, akkor csak felemelem és viszem, visszafordulni is könnyebb, dobálást is várhatóan jobban bírja, csendes, sokkal zöldebb, a karbantartás töredék (a motorom már nov vége óta a szerelőnél, szelep-szelepvezető-dugó-hajtókar-váltó és 1 kuplunglamella csere, majdnem henger is, de még hellyel-közzel megállt az utolsó túlméretnél a hónolás -- már így is pénzlocsolda, de egy új henger horror)
    Sárvédő viszont nekem még hiányzik rá. Tudom, hogy sokan fintorognak tőle, de szerintem inkább ez, minthogy a ruhám és a bringám is mindenhol csupa sár legyen, és a homok és sár mindenhova beférkőzve tönkretegyen forgó-mozgó alkatrészeket. Egy Mudhugger-szerűség készítésével próbálkozok épp.

    #100605-höz: elfér még abba pár dolog :))
    Pl. van két kis szerszámkészlet, de láncbontót mintha nem látnék, plusz patentszemet. Egy plusz belső, még ha tubelesst is használsz, mert nagyobb lyuk ellen a tömítő lötyi sem véd, de egy tömlő még segíthet. Kettő közötti méretű lyukhoz meg "hernyó" (nem tudom, bringás körökben hogy hívják) sokkal gyorsabb és kevésbé macerás, és a bringás méretű nem sok helyet foglal. Ha már Flectort és ragtapaszt is rámolsz, talán még kalcium+magnézium pezsgőtabletta, ha neked is hajlamos begörcsölni a lábad. Több napos ottkajálós úton még esetleg széntabletta, mert hasmenéssel nem jó tekerni :DDD
    Nálam 9-18 + 20 + 45 a bevált felállás, ha minimalizálni akarnám, akkor 12-32 + 20 vagy 12-32 + 45

    TomMusic, LSebestyen, Deicide, többiek: oké, de gondolom ti outival mentek sima aszfaltúton, lakott területen / annak közelében / vagy legalább járt úton; nem pedig montival, köves-sziklás-saras ösvényeken, ahol a madár se jár, tehát ha baj van, csak magatokra és a nálatok lévő dolgokra számíthattok ;)

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák