Hirdetés

Aktív témák

  • szki

    őstag

    válasz rii #7511 üzenetére

    Szerintem ott tilos bicajozni főúton, ahol tábla tiltja. 7-esen szoktam Letenye-Nagykanizsát tekerni, de itt sok a kerékpárút, és a település. Sok helyen kint van a tiltó tábla, de alatta, hogy "kivétel célforgalom" :P
    6-oson szoktam még tekerni Barcs-Szigetvár-Pécs között. Ebből Barcs-Szigetvár gyakorlatilag mellékúttal felérő forgalmú csak. Míg Szentlőrinc-Pécs között komoly kamion forgalom is van. Itt kb 4-5 km-en tiltja tábla a bicajozást. De érdekes módon másik irányba szabad menni bicajjal ugyanazon a szakaszon, mert arra már nincs tábla :F
    Néha buszok meg kamionok próbálnak ledudálni, de le vannak ejtve. Nem fogok az út 20 cm-es legszélén tekerni, hanem út szélétől 1 méterre.

    Cathfaern: azért pár müzliszelet meg csoki elég soványka hosszú útnál. 4 óra feletti tekerésnél már erősebb eneregia cucc kell, és linkeltem korábban, hogy az ásványi anyagok pótlása (is) nagyon fontos.

    Ayg0: Azért a széllel sem árt számolni. Ma itt Zalában irtó erős északi szél van. Gondolom tifelétek meg észak-nyugati szél a jellemző. Szóval kellemetlen végig szembeszélben tekerni.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák