Hirdetés

Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    Üdv Hölgyek / Urak!

    A napokban kerül hozzám elvileg egy régi csepel országúti, amit felújítani és bizonyos szintig átalakítani szeretnék. Kéne egy nyereg rá (nem a legolcsóbb, de mindenképp fontos, hogy kényelmes legyen nagyon), festés, új gumi+belső (talán, ebben nem vagyok bizos), fékpofákat szerintem cserélni, fékeket húzni, váltót tesztelni, állítgatni ha kell, a kormányról a szarvakat leszedni ha lehet, ha nem akkor kormánycsere egy kisebbre (Bp-re kéne rohangálósnak leginkább), vagy ha megoldható akkor valami viszonylag egyszerű módszerrel cserélhető „szarvat” rárakni / levenni. Csomagtartót kukázni, sárhányót TALÁN rakni rá, bár nem létszükséglet.
    Mivel szeretek buherálni, plusz szerelgettem már anno bicajt, így mindenképp saját kivitelezésben gondolkozom, kivéve a festést ugye, mivel gondolom ahhoz kéne valaki spécibb fújó lehetőséggel, gondolom a sprays fújós történet vagy kézzel festegetés kabaré kategória lenne.
    Röviden annyi lenne a kérdésem, hogy ezt mennyiből tudnám kivitelezni akár netről rendelt dolgokból, akár használtból, akárhogy. Plusz kit / mit ajánlotok festésre; esetleges tanácsok mielőtt hozzálátok az egészhez.
    A segítségetek előre is köszönöm!

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Aktív témák