Hirdetés
- DIGI Mobil
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz qestion #31560 üzenetére
én (mint a topik legkényelmesebb outisa) általában olyan 25-35 között
a többiek (outisok, természetesen) biztos jobban nyomják, nekem ennyire futja
ludsimon: vegyél patentszemet (ha már egyszer shimano láncod van, amihez nem jár) aztán nem lesz gondoda rossz láncszem-összeillesztéssel....illetve a lánctisztításnál is sokkal jobb, nincs mindig új helyen megbontva a lánc
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
törölt tag
válasz qestion #31560 üzenetére
Óóó, hát ha ennyivel haladnánk, akkor minden bokorban teremne egy Francesco Moser. Gondolok Moser egyórás híres rekordjára (51.151 km egy óra alatt, ez akkor rekord volt). Én amúgy átlagban ma ahol tudtam haladni, olyan 35-öt hoztam. De még nem értem el a maximális edzettségi szintet, mindig van valami, ami miatt kihagyogatok, időjárás, vagy ujjcsonkítás.
-
peugeotmate
őstag
-
sestertius
őstag
válasz qestion #34538 üzenetére
Ez igen...
Úgy értettem, nekem sok...
Ma tekertem közel 40km-t, és kiköptem a tüdőm a végén... igaz, szeles idő volt erre, de akkor is...
Remélem holnap jobban megy majd...
Ez a sebesség távol áll tőlem, de tervezek venni egy másik bringát is, majd azzal...Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
válasz qestion #34579 üzenetére
azért örülök hogy már nem kell tolnom és 2/4-es áttételben 12km/h val birok menni
csak tényleg nem számoltunk azzal, hogy hirtelen megállnak előttünk, mert ott elfogyott az akarat. meg hogy ilyenkor egymás mellett. de volt sűrű bocsánatkérés meg nem volt harag, meg így hazáig követtem egy feszesfenekű kislányt.[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
dqdb
nagyúr
válasz qestion #34594 üzenetére
Bár pont ma felsültem vele, mert körülbelül 50 méternyi útszakaszt mentett le hazafelé ... Vagy a használt HTC Diamondban lévő GPS problémás valamiért, vagy megsérült a fájl, amikor lemerült (amit nem kellett volna, mert reggel vettem le a töltőről, és flight mode-ban volt az eszköz. Legközelebb egy 3000 mAh-s akkumulátorral rendelkező ipar PDA-val megyek majd
Itt tudsz a programhoz turistatérképeket letölteni.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Thulcandra
senior tag
válasz qestion #35606 üzenetére
Elsősorban kitaposott ösvényéken közlekedsz, ahol nem dörgölőzöl neki az aljnövényzetnek. Másodsorban zárt alsó öltözet, gatya betűrve a lábbelibe ami szintén zárt, mivel a legtöbb kullancs lentről megy felfelé. Általában ilyen susogós nacikon nehezen kapaszkodnak, könnyen leesnek. Bennem ritkán volt kullancs, de az összes akkor amikor rövidgatyában rohangáltam derékig érő susnyásban és hasonló helyeken.
Van jó pár riasztó spray is, meg b vitamin és ki tudja még micsoda, ezekről nem tudok mit mondani.
Kiszedés: Túra után alaposan átnézed magad, mindenhol, lábad között lábújjaid között hátul, tényleg mindenhol, hidd el tudnak furcsa helyeken lenni, fejbőrön, haj alatt is meg kell nézni! Ha nincs aki segít ebben használj tükröket...
Ha kullancsot találtál NEM CSESZEGETED fogsz egy erre célra árult csipeszt vagy szemöldök csipeszt, berakod a kullancs alá, közvetlen a bőrödnél a feje alatt / fejét kell megfogni és egy határozott mozdulattal kirántani. Ha a kullancs utána még él, nem folyik belőle semmi és sokszor rémülten rohangál akkor jól csináltad. Ha összenyomtad akkor sikeresen megnövelted az esélyét annak, hogy valami kellemetlen bajod lesz :/
Ami viszont nem baj, ha a kullancs feje vagy a csápjai beléd szakadnak, ez gyakran megesik. Az ilyen helye általában picit bepirosodik, 1 - 1.5 cm átmérőjű szabályos körrel pár napig. Sokan emiatt azonnal Lyme kór hisztériát kapnak és nyelek az antibiotikumot mint kacsa a nokedlit - feleslegesen - és még bajt is okozhat ez. Ha tényleg Lyme kóros lett az ember az kicsit más, olvasd el a tüneteket!
Agyvelőgyulladásra van oltás ami állandó védelmet nyújt és van olyan is amit csípés után lehet beadni 3 napon belül ha nagyon parázol (és nem vagy beoltva állandóra) .Én meg mindjárt elalszok itt de még másfél óra a műszakból
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
törölt tag
-
Noddy
senior tag
válasz qestion #38294 üzenetére
Ezt a pulzus dolgot mindenkire külön ki kell számolni. Általában a max pulzus 60%-a optimális a zsírégetésre a nagykönyvek szerint.
Mondjuk én nem fogyni akarok, hanem hízni, de nincs annyi pénz amivel a jó minőségű fehérje bevitelt fedezni tudnám, szemétből ehetek sokat de attól nem hízok. Kellene kb. 5-6 kg pluszba, akkor lenne normál a BMI-m.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
ludsimon
veterán
válasz qestion #38686 üzenetére
2 héttel ezelőtt vasárnap, közvetlen az esőzések után pár nappal a Pap-réten keresztül vágtam át és többen leszarták, hogy ki volt írva, rengeteg bringással találkoztam útközben.
Jó régi hír (akár hülyeség, mert lehet már helyreállították) egyébként....
Különben nem kell annyira fosni, semmi fakidőléssel nem találkoztam, csak egy helyen kellett egy satuféket beiktatnom ahol egymást követő két U kanyar, 50-el jöttem lefelé és a 2. U kanyar megkezdése előtt láttam a hatalmas sárt, amin inkább átvágtam civővel, nem akartam bringát mocskolni.
Erre viszont figyelni kell, a hatalmas lyuk volt kicsit érdekes, sötétben lehet nem vettem volna észre lámpa nélkül.[ Szerkesztve ]
undefined
-
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Path of Exile 2
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11