- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple Watch
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Újabb Ulefone hangoskodik
Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Ilyenem van: [link]
Ezek gyaloglásra nem a legjobbak, főleg nem gyalogtúrázni. Ha túl puha, akkor gondolom tekerni szar benne, ha túl kemény gyalogolni. Enyémben járok dolgozni, ülő munka ott még ok, meg hogy délben sétálok pár 100 métert valamelyik kajáldába. De hosszútávon nem sétálgatnék benne.[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
A változatosság kedvéért nekem is olyan cipőm van, mint KaraDaninak, de ezekben tényleg nem lehet sétálgatni szerintem sem. Épp azért lehet jobban tekerni benne, mint egy sima deszkás cipőben, mert keményebb a talpa, nem hajlik annyira. Emiatt viszont ugye gyalogtúrára nem jók, egyrészt kényelmetlen lenne, másrészt szerintem tönkre is tenné idővel. De bicózáshoz jók még spd nélkül is (eleinte úgy használtam), mert nem görcsöl be az ember talpa nagyobb távok után sem.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple asztali gépek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- LEGO klub
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Politika
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest